„Minden idők egyik legjobb filmje!”

Márkák

A Tom Cruise főszereplésével készült Top Gun: Maverick 2022 filmes világszenzációja lett. Az év eddigi legsikeresebb filmje világszerte több mint 1,3 milliárd dollár bevételt hozott, és ezzel ez lett a színész-producer pályafutásának eddigi legeredményesebb filmje. A „látványos”(Brian Truitt, USA Today), „lélegzetelállító” (Don Kaye, Den of Geek), „lenyűgöző” (Sean O’Connell, Cinemablend) Top Gun: Maverick 4K Ultra HD-n, Blu-rayen és DVD-n november 4-én érkezik Magyarországra.

 

A film közel 90 percnyi extrái bepillantást engednek a rajongóknak a film készítésébe. Megismerhetjük a színészek kőkemény repülési kiképzési programját, megtudhatjuk, hogyan készültek minden idők leglátványosabb légi felvételei, és megismerkedhetünk a külön a filmhez tervezett lenyűgöző hiperszonikus kísérleti repülőgéppel. A saját repülőgépét vezetve Tom Cruise a repülés iránti szenvedélyéről vall, a 75. Cannes-i Filmfesztiválon pedig rendkívüli pályafutásáról mesél. Mindezek mellett Lady Gaga és a OneRepublic videoklipjeit is megnézhetjük.

 

Az extrák

Felszállás engedélyezve – Ez a kisfilm azt mutatja be, hogyan készültek a színészek rendkívüli gravitációs terhelés mellett vadászgépekben ülve a forgatásra minden idők legkeményebb filmes kiképzésén.

Égi szárnyakon – Így készült a Top Gun: Maverick – Ez a kisfilm a színészekkel és az alkotókkal a kulisszák mögé repít, és megtudhatjuk, hogyan készültek minden idők leglátványosabb légi felvételei.

Szerelmes levél a repüléshez – Tom Cruise saját második világháborús P-51 Mustang repülőgépét vezetve vall a repülés iránti szenvedélyéről.

A Darkstar megalkotása — A külön a filmhez tervezett lenyűgöző hiperszonikus kísérleti repülőgép a repülés jövőjét mutatja meg.

Mesterkurzus Tom Cruise-zal a Cannes-i Filmfesztiválon – Tom Cruise rendkívüli pályafutásáról mesél a 75. Cannes-i Filmfesztivál egyik legizgalmasabb eseményén.

„Hold My Hand” – videoklip Lady Gaga nagy sikerű dalához, amely a Top Gun: Maverick filmzenéjéről elsőként jelent meg.

„I Ain’t Worried”– A OneRepublic külön a filmhez írt dalának videoklipje.

 

TOP GUN: MAVERICK 4K Ultra HD

A 4K Ultra HD Blu-ray lemez Dolby Atmos® hangját külön a házimozis élményhez keverték, amely olyan tökéletes térhangzást nyújt, hogy a nappalinkban is úgy érezhetjük, hogy akár éppen a fejünk felett húznak el a film szuperszonikus repülőgépei. A ragyogóbb és kontrasztosabb képről, valamint a páratlan színgazdagságról a Dolby Vision gondoskodik a HDR technológiával. A film 4K Ultra HD kétféle fémdobozban is megjelenik. A 4K Ultra HD Blu-ray tartalmazza a „Felszállás engedélyezve”, „Égi szárnyakon – Így készült a Top Gun: Maverick”, „Szerelmes levél a repüléshez”, „A Darkstar megalkotása”, „Mesterkurzus Tom Cruise-zal a Cannes-i Filmfesztiválon” extrákat és a két videoklipet.

 

TOP GUN: MAVERICK Blu-ray

A TOP GUN: MAVERICK Blu-rayen 1080p nagy felbontású képet kínál Dolby Atmos hanggal. A lemez tartalmazza a „Felszállás engedélyezve”, „Égi szárnyakon – Így készült a Top Gun: Maverick”, „Szerelmes levél a repüléshez”, „A Darkstar megalkotása” extrákat és a két videoklipet.

 

SOCIAL MEDIA