Összefogás indult a Tetovált Állatmentők péceli telephelyén élő kutyáiért

Inspiráció

Közel hetven mentett kutya gondozását veszélyezteti, hogy elfogytak az egyesület tartalékai.

 

Nagy a baj. A számlánkról elfogyott a pénz. 1-2 nap és teljesen kiürül. A segítségetekre lenne szükségünk. Nem bírjuk kifizetni innentől a költségeinket. Nem maradt pénz tápra, gyógyszerre vagy orvosi ellátásra” – ez az poszt jelent meg nemrégiben az egyesület, a péceli Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület Facebook-oldalán.

Elkóborolt, balesetet szenvedett állatokat mentünk, intézzük állatorvosi ellátásukat, majd péceli telephelyünkön, illetve ideiglenes befogadóink által gondoskodunk rólunk. Önkénteseink segítségével pedig rendszeresen sétáltatjuk őket, játszunk velük, hogy mielőbb meggyógyulhassanak” – mondja Grózné Ferdinánd Andrea, az egyesület vezetője. Hozzáteszi: különösen az állatorvosi költségek magasak, és az 1 százalékos felajánlásokon, illetve a céges- és magánadományokon kívül nincs más állandó bevételi forrás. Azoknak is rendkívül is hálásak vagyunk, akik munkájukkal tudnak segíteni, hiszen az állatok hihetetlenül boldogok a közös sétáktól, játéktól, a fürdőzésektől.

A felhívást követően látogatta meg a Tetovált Állatmentőket az ultrahangos kullancsriasztók gyártásával foglalkozó magyar cég, a ProtectOne is, és együttműködést ajánlott: minden kutyánknak biztosít egy-egy készüléket a cég, és minden TETOVALT20 kuponkóddal eladott Tickless-ből 500 forintot is felajánl a Tetovált Állatmentőknek.

Minden kutyára Tickless kullancs-és bolhariasztó készülék került, ami nagy segítség a szabadban tartott állatok gondozásában. Elképesztő, hogy mennyi beteg állaton segítenek az állatmentők. Ha ők nem lennének, sokkal rosszabb hely lenne ez a világ” – mondja Kiss Dániel, a ProtectOne ügyvezetője.

 

Fotó: Victor Grabarczyk/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA