Idén is tanszergyűjtést szervez az Auchan a nagycsaládosoknak

Inspiráció Kiemelt

Közeleg a családosok számára az év egyik legmegterhelőbb időszaka, a tanszervásárlási szezon. Ilyenkor az iskolás gyermekek szüleinek nagyon megnő a kiadása, azoknak pedig, akik több gyermekeket is nevelnek, különösen megterhelő lehet a felszerelés beszerzése, még akkor is, ha csak a legszükségesebb eszközöket veszik meg.

 

A nehéz helyzetben lévő családok javára idén immár ötödik alkalommal szervez tanszergyűjtést az Auchan Magyarország és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete. Idén először az áruházi gyűjtések mellett július végétől online is lehetőség lesz az adományozásra az ICO és az Auchan szervezésében. Akik az utóbbi segítségnyújtást választják, egy süni márkás, alapvető tanszerekből álló csomag megvásárlásával támogathatják a szervezetet.

„Nagyon közel áll a szívünkhöz a tanszergyűjtési akció, nem véletlen, hogy már ötödik alkalommal szervezzük meg a Nagycsaládosok Országos Egyesületével közösen. Hatalmas lelkesedéssel tölt el minket, hogy a gyűjtés a korábbi években nagyon sikeres volt, bízunk benne, hogy idén is legalább ilyen szép eredménnyel zárhatjuk majd. Már számos alkalommal bebizonyosodott, hogy az Auchan vásárlóközönsége igazi közösség, akik lelkesen mozdulnak meg egy jó ügyért, és erre nagyon büszkék vagyunk” – mondta el Varga-Futó Ildikó, az Auchan CSR igazgatója.

Ahogy az elmúlt négy évben, úgy idén is lelkesen készülünk az Auchannal közös tanszergyűjtésre. Hálásak vagyunk ezért az együttműködésért, hiszen az iskolakezdés komoly anyagi terhet ró a családokra, különösen azokra, ahol egyszerre több gyermeket kell beiskolázniuk a szülőknek. A világban zajló események mindannyiunk vállára nagy terhet tesznek, éppen ezért idén különösen fontos üzenetet hordoz ez a program a nagycsaládok számára. Azt üzeni, hogy történjen bármi, nincsenek magukra hagyva. Amikor szükség van, a közösség összefog és segíti őket. Előre is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vesz a gyűjtésben.” – tette hozzá Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke.

 

Fotó: Kelli Tungay/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA