Jutalmazták a felelős autóvezetőket

Márkák

A Dreher Sörgyárak már hosszú évekkel ezelőtt zéró toleranciát hirdetett a fiatalkorúak, a kismamák és az autóvezetők alkoholfogyasztása kapcsán. A gyár 2009-ben indította útjára Ésszel-iszom! programját annak céljából, hogy a felelős alkoholfogyasztásra és a mértékletesség fontosságára hívja fel a figyelmet. Ennek keretében fórumaikon, sörtúráikon és eseményeiken is folyamatosan edukálják a fogyasztókat a felelős alkoholfogyasztásról, valamint évek óta közös baleset-megelőzési programot hirdetnek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal.

 

„Mindannyian vártuk már a nyári programokat, az utazásokat és a fesztiválokat, ugyanakkor kiemelten fontos, hogy felhívjuk a járművezetők figyelmét a felelős döntés fontosságára” – mondta Szabó Ibolya, a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője. A negatív alkoholszonda eredményt produkáló járművezetőket és felnőtt utasaiknak idén is megköszönték a felelős hozzáállást: összesen 2000 doboz ízesített alkoholmentes sört osztottak ki az akció során. Az együttműködés következő baleset-megelőzési akciója augusztusban várható.

Tavaly a veszprémi, a balatonalmádi, a balatonfüredi és a tapolcai rendőrkapitányságok a 2 napos ellenőrzés alatt összesen 2302 autóvezetőt szondáztattak meg. A negatív alkoholszonda eredményt produkáló autóvezetők és felnőtt utasaik között közel 3000 doboz ízesített alkoholmentes Dreher 24 terméket osztottak szét az akcióban résztvevő hostess-ek.

A felelős alkoholfogyasztás jegyében a Dreher Sörgyárak célul tűzte ki, hogy 2030-ra termékportfóliójának 20%-a alkoholmentes termékekből fog állni. A Dreher 24 márka alkoholmentes családja idén a maracuja-sárgadinnye ízesítésű variánssal bővült – írják.

 

SOCIAL MEDIA