Leépítik a LifeTV-t, Hajdú Péter vezérigazgatói megbízatása is véget ér

Kiemelt Piac

A Blikk információi szerint a Hajdú Péter operatív vezérigazgató vezette Media Vivantis Zrt.-t is elérte a kormányközeli médiában zajló átszervezési hullám, költségcsökkentés. A Life TV-t és Ozone TV-t működtető társaságnál csoportos létszámleépítést hajtanak végre – az erről szóló dokumentumot már megkapták a kollégák –, és elköszönnek valamennyi sztárjuktól is.

 

Több opció is felmerült a folytatással kapcsolatban. Ezek egyike volt, hogy bekerülnek a TV2 csoportba, végül azonban ezt a megoldást elvetették, helyette nagyságrendileg kisebb büdzsével, saját gyártású műsorok, show-k nélkül készülő hagyományos kábelcsatornaként működnek tovább. Így megszűnik a reggeli műsor, az Ébredj velünk!, amelyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett.

Lekerül a képernyőről a Hajdú Péter nevével fémjelzett Összezárva és Frizbi is, ahogyan nem láthatjuk tovább az Ábel Anita műsorvezetésével készült Activityt, és az olyan sztárok, mint Győzike, Cooky, Zámbó Krisztián mindennapjait bemutató Van életünk című realityt sem. Valamennyi produkcióból már csak ismétléseket sugároznak majd, nem készülnek új epizódok. Úgy tudják, Hajdú Péter vezérigazgatói megbízatása is véget ér.

A lap csoportos létszámleépítésről és a műsorok megszűnésről szóló információit Vaszily Miklós tulajdonos is megerősítette.

 

Fotó: LifeTV

 

SOCIAL MEDIA