A Milwakuee izzítja a Red Bull Romaniacs 2022-es világbajnokság előfutamát

Márkák

A Red Bull Romaniacs a szezon egyik legkeményebb Hard Enduro versenye, amely világszerte felvillanyozza az extrém sportok rajongóit. Maga a verseny kombinációja a hosszútávú versenyzésnek, a terep- és a kihívásos versenyzésnek.

 

Az idei világbajnoki verseny július 26-30. között zajlik majd a romániai Nagyszebenben, a Kárpátok terepjáró útvonalain. Idén több mint ötven országból érkeznek profik és versenyrajongók, köztük a szakma igazi sztárjai: Graham Jarvis (aki 11-szer állt dobogón, ebből 6 Red Bull Romaniacs győzelmet tudhat magáénak), Wade Young, Manuel Lettenbichler vagy a tavalyi győztes Billy Bolt. Sőt két sikeres évad után a Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) immáron hivatalosan is támogatója az Enduro Super Series világbajnokságnak, amelynek része a romániai futam is – így ma már a világ élvonalbeli versenyei közé tartozik, kompromisszumok nélkül.

“A Hard Enduro útvonal leglátványosabb szakaszának megépítése egy izgalmas kihívás. A Milwakuee Heavy Duty szerszámainak professzionalizmusa és megbízhatósága lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk az adrenalin rajongók elvárásainak” – mondta Tomasz Wszołek, a Milwakuee CEE regionális képzési menedzsere.

Amellett, hogy a Milwakuee eszközökkel segíti az előfutam (az úgynevezett prológus) útvonalának megépítését, a verseny alatt a motorozás és az extrém sportok rajongói számára extra aktivitásokat is szervez. A wisconsini márka ezzel tovább erősíti meglévő pozícióját a motorsportok világában. A Milwakuee szakemberei és szerszámai extrém körülmények között is  garantálják a kiemelkedő teljesítményt és az erőt – írják.

 

SOCIAL MEDIA