A hazai LG televíziókra is érkezik a Disney+

Márkák

Mostantól több mint negyven újabb országban érhető el a Disney+ alkalmazás a kompatibilis LG TV-ken, köztük Magyarországon is.

 

A szolgáltatás a Disney+ applikáció letöltése után közvetlenül elindítható az LG Home Launcherben vagy egyes modelleken a Magic Remote távirányítón található dedikált Disney+ gomb megnyomásával, ahol az előfizetés típusának kiválasztása után máris megtekinthetők a videótartalmak.

A platformon több száz Disney+ Originals és több ezer epizód The Walt Disney Company tartalom tekinthető meg, de exkluzív szórakoztató műsorokkal is folyamatosan bővül. A játékfilmek, tévéműsorok, rövidfilmes tartalmak és dokumentumfilmek mind kategorizálhatók, kereshetők és azonnal streamelhetők az otthoni nagy képernyőn.

A webOS platformot futtató LG televíziók segítségével a nézők könnyedén elmerülhetnek az élményben kedvenc tartalmaik nézése közben. Ráadásul az LG kényelmes okostévé funkciói, köztük a ThinQ AI és az egész platformra kiterjedő kereső zökkenőmentesen működik együtt a Disney+ szolgáltatással. A Disney+ alkalmazás már világszerte több mint kilencven országban elérhető a kompatibilis LG televíziókon – írják.

 

SOCIAL MEDIA