Az ibis Music újra élő koncertekkel tér vissza a zenerajongókhoz

Kiemelt Márkák

Idén az ibis és az ALL – Accor Live Limitless, az Accor ingyenes életmód hűségprogramja közösen támogatja a Sziget Fesztiválon az Európa Színpadot. A színpadon izgalmas, a világ minden tájáról érkező feltörekvő művészek mutatkoznak be – többek közt SYML, cleopatrick, Eefje de Visser, French79, Nova Twins, Shelter Boy, Surma –, így kiváló célpont lesz a zenerajongók számára.

 

„A zene az ibis márka meghatározó eleme, ami a világ minden tájáról érkező embereket összekapcsoló eleven és vibráló légkörről szól. A zene segített átvészelni az elmúlt két évet. Ezért különleges és egyedülálló az idei ünnep – összegyűlünk, jól érezzük magunkat és vidám pillanatokat töltünk együtt barátainkkal és szeretteinkkel. Csodálatos lehetőség arra is, hogy új emberekkel találkozzunk, kapcsolatokat építsünk és felejthetetlen emlékeket gyűjtsünk – mondta James Wheatcroft SVP Marketing & Brands Accor. – Óriási örömmel és izgatottan várjuk az együttműködést az idei Sziget Fesztiválon. Ezen a nyáron itt kell lenni.”

Az ibis x ALL Európa Színpad a világ minden tájáról érkező friss hangok és feltörekvő zenekarok miatt az összes zenerajongó érdeklődésére számíthat. Az ibis Music programmal az ibis a karrierjük kezdetén álló zenekarokat és művészeket támogat: összehozza őket a világ minden tájáról érkező zeneszerető utazókkal.

Az ibis a nyár hátralévő részében is aktív marad: a Sziget Fesztivál ibis x ALL színpadán fellépő művészek, valamint az adott országok feltörekvő zenekarai számára koncerteket szervez európai szállodáiban, például Lengyelországban és az Egyesült Királyságban. A márka emellett a Montreux-i Jazz Fesztiválon is jelen lesz július 1-16. között. A Summer of Music során az ibis a közösségi médiában kulisszák mögötti exkluzív tartalmakat, interjúkat, jegyeket és koncertélményeket kínál az ibis szállodákban.

 

SOCIAL MEDIA