Új elnöksége van a JVSZ-nek

Piac

Az Éves és Tisztújító Közgyűlésén egy 25 fős elnökséget választott meg a JVSZ tagsága a következő három évre.

 

A megújult elnökség és az ügyvezetés küldetésének tekinti, hogy a Joint Venture Szövetség a vállalatok érdekképviseletét ellátó, leginnovatívabb szervezetté váljon Magyarországon – írják.

Fábián Ágnes elnök – akit 2021. májusában választott meg a tagság – mandátumának első évében letette az alapokat a JVSZ megújításának céljából. Az általa vezetett elnökség és ügyvezetés 8 Szakmai Fórumot hozott létre abból a célból, hogy a JVSZ szakmai munkáját és érdekképviseleti feladatait ellássa. A Szakmai Fórumok élére minden terület legkiválóbb vezetőit kérték fel, munkájukat pedig az ügyvezetés támogatja 2022 tavaszától. Emellett 8 régiós nagykövetet bíztak meg az adott régió nagyvállalatainak vezetői közül, a JVSZ országos láthatóságának és aktivitásának növelése érdekében. A régiós nagyköveti tevékenység 2022 nyarán indul – teszik hozzá.

Nagyszerű egy olyan üzleti közösséget képviselni, ahol a legfontosabb mérce és közös nevező a hosszútávú értékteremtés iparági szektortól és vállalat mérettől függetlenül. Országos jelenlét, példaértékű szakmai érdekképviselet és számos kapcsolatépítő rendezvény ad lehetőséget tudásmegosztásra és személyes ismerkedésre. Ilyen csapatba nagyon jó tartozni” – mondta Fábián Ágnes, a JVSZ elnöke, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

 

SOCIAL MEDIA