Új igazgató a Matild Palota élén

Karrier Kiemelt

Selim Ölmezt, a Matild Palota eddigi hotel menedzserét nevezték ki a hat év után májusban távozó Emre Pasli szállodaigazgató helyére, aki Katarban folytatja szakmai munkáját. Selim Ölmez igazgatóként a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest luxusszálloda üzemeltetéséért, valamint a Matild Palota egészének irányításáért felel mostantól.

 

A szakember a vendéglátó- és szállodaipar területén, a Marriott szállodalánc különböző márkáinál szerzett több mint 23 évnyi nemzetközi pre-opening, revenue menedzsment, marketing, kommunikációs- és hotel menedzsment tapasztalata, a luxusmárkák területén szerzett széles körű tudása kulcsszerepet fog játszani abban, hogy a Matild Palota a nemzetközi utazók első számú utazási helyszíneinek egyikévé váljon, és így Budapest a világ legvonzóbb utazási desztinációi közé kerüljön – írják.

Mielőtt 2019-ben csatlakozott volna a Matild Palota felső vezetőségéhez, olyan nemzetközi vállalatoknál dolgozott, mint a Marriott International, Inc. és szakmai tapasztalatait olyan ötcsillagos luxusszállodákban és nagy presztízsű helyszíneken kamatoztatta, mint a kazahsztáni The St. Regis Astana; a The St. Regis Istanbul; a Spago by Wolfgang Puck törökországi étterme és az Abu-Dzabiban található The St. Regis Saadiyat Island Resort. Pályafutása során szállodaipari tapasztalatait Oroszországban, Törökországban, Abu Dzabiban és Katarban is bővítette.

Több nemzetközi díjat is nyert, többek között: Starwood Hotels & Resorts – President’s Award, St. Regis Hotels & Resorts – Service delivery Award, Starwood EAME Awards and Best SPA marketing Middle East, Middle East SPA Award.

A törökországi Akdeniz Egyetem Társadalomtudományi Intézetének pr és reklám szakán szerzett mesterszakos diplomát, míg alapképzésben a Gazi Egyetemen közgazdasági és társadalomtudományi szakon folytatott tanulmányokat. Anyanyelve török, folyékonyan beszél angolul, jól beszél németül és oroszul.

 

SOCIAL MEDIA