A Mediator segítette az eddigi legnagyobb hazai darts esemény kommunikációját

Kiemelt Márkák

2022 májusában a darts jelenlegi és a közelmúltbeli sztárjai látogattak Budapestre, hogy egy nagyszabású gálán mutassák be, miért is szeretik ezt a sportágat milliók világszerte. A Hungarian Darts Show kommunikációját a Mediator támogatta.

 

A darts show szervezője, a Darts Event Kft. a Mediatort kérte fel a show kampánykommunikációjára, valamint az eseményhez kapcsolódó kreatív tervezési és gyártási feladatok ellátására. Az ügynökségnek olyan kommunikációs stratégiát kellett kidolgoznia, amely a közvetlen eseménykommunikáció mellett egyszerre népszerűsíti itthon a világ legnépszerűbb kocsmai sportját és ösztönzi a jegyeladást is. A full service ügynökség felelt a médiatervezésért és -vásárlásért, a social media kommunikációért, továbbá pr- és rendezvényszervezési feladatokat is ellátott.

A kampányidőszak alatt a kreatív feladatok részét képezte többek között az esemény arculatának elkészítése, óriásplakátok, villamosmatrica tervezése, de a showhoz kapcsolódó eszközök tervezése és gyártása – mint. pl. a mezek, a repoharak, karszalagok, nyakpántok, díjak, műsorfüzetek, sajtófal, roll up stb. – is az ügynökségez tartozott.

Az esemény és a sportág népszerűsítését többek között tucatnyi pr-cikk, több médiatípusban egyszerre zajló hirdetési kampány és folyamatos social media kommunikáció is segítette. A Hungarian Darts Show sajtótájékoztatójáért is a Mediator event részlege felelt.

Az esemény után a Darts Event Kft. és a Mediator együttműködése tovább folytatódik, hiszen ősszel Budapestre érkezik a PDC European Tour versenysorozat, ahol ismét a darts legnagyobbjaival találkozhatnak az érdeklődők – írják.

 

SOCIAL MEDIA