Otthagyja az ATV-t Jakupcsek Gabriella

Kiemelt Piac

Először a Jakupcsek Plusz című, emberi történetekkel foglalkozó talkshow-val, majd annak szüneteltetése után a Jakupcsek Night nevű műsorával jelentkezett rendszeresen a csa­tornán.

 

A Blikk szerint közös megegyezéssel távozott: “Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott” – mondta a lapnak Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, megjegyezve, hogy a Jakupcsek Plusz eddigi adásainak ismétlése továbbra is látható lesz az ATV Spirit csatornán.

“Valóban, mostantól szabadúszó leszek” – mondta Jakupcsek, aki nyitott az új dolgokra. “Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam” – tette hozzá a tévés.

 

Fotó: Jakupcsek Gabriella/Facebook

 

SOCIAL MEDIA