Új viselhető okoseszközöket mutatott be Magyarországon a Huawei

Márkák

A klasszikus órák kialakítását idéző, prémium anyagokból készült WATCH GT 3 Pro amellett, hogy stílusos divatkiegészítő, számos egészségkövető funkciója között EKG-adatok mérését is lehetővé teheti a jövőben. A HUAWEI WATCH FIT 2 fejlett pulzusfigyelő technológiával, 97 edzésmóddal és offline zenelejátszással támogatja a sportolni vágyókat, míg a HUAWEI Band 7, a gyártó minden eddiginél vékonyabb okoskarkötője hasznos társa lehet az egészségtudatos életmód elkötelezett híveinek.

 

Három új viselhető okoseszközzel bővíti magyarországi termékkínálatát a Huawei. A vállalat budapesti sajtótájékoztatóján Thomas Liu, a Huawei Technologies Hungary Device Business Group üzletági igazgatója elmondta: „Okosóráink eddig is kiváló minőséget képviseltek, a WATCH GT 3 Pro-val mégis egészen új perspektívák nyílnak a felhasználók számára. Ez a klasszikusokat idéző, gyönyörű és elegáns óra nemcsak okos társ, hanem egyben egyedi, stílusos divatelem is, ami az öltözet és a csukló ékköve lehet – a hölgyek és a férfiak számára egyaránt.”

WATCH GT 3 Pro női kerámia változata

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: a klasszikus és a prémium találkozása

A WATCH GT széria legújabb verziója, a prémium anyagokból készült a WATCH GT 3 Pro okosóra-sorozat titánium és kerámia változatokban készült. A legfontosabb újdonságok egyike az óra elektrokardiogram (EKG) funkciója lesz, amely az európai egészségügyi hatóságok engedélye után, legkorábban az év második felében, egy frissítést követően lesz elérhető a magyar felhasználók számára. A szoftver EKG-mérést és az adatok valós idejű elemzését biztosítja majd, továbbá szinuszritmust és pitvarfibrillációt mérhet, valamint képes lest pitvari és kamrai korai szívverés-emlékeztetésre, így figyelve a szívműködést. A PPG- és EKG-érzékelőknek köszönhetően az óra képes lesz észlelni az artériás érfali merevséget, ami hozzájárulhat több szív- és érrendszeri betegség kockázatának esetleges felismeréséhez. Emellett az eszköz HUAWEI TruSeenTM 5.0+ funkciónak köszönhetően a véroxigénszintet is képes figyelni.

A WATCH GT 3 Pro férfiaknak készített titánium modelljét 1.43”-es, színes AMOLED kijelzővel szerelte fel a gyártó (a nyitóképen). A 466×466-os HD felbontású kijelzőről minden adat pillanatok alatt leolvasható. A könnyű titánium foglalat strapabíró, a kijelző kemény, zafírüvegből készült, és a testhőmérsékletben történt legkisebb változást is érzékeli. Az eszköz 3D-s forgatható koronája a hagyományos órák stílusát idézi. A felhasználók a korona megnyomásával és forgatásával zoomolhatnak a kijelzőn és válthatnak a különböző felületek között. A készülék bőrszíjas változatának ajánlott fogyasztói ára 139.990 forint, fémszíjas változatának pedig 179.990 forint.

A WATCH GT 3 Pro női kerámia változata is rendkívül ellenálló a korrózióval és hővel szemben. Kijelzője a titánium változathoz hasonlóan kemény zafírüvegből készült, ezáltal karcolás- és ütődésbiztos. A zafírüveg bőrbarát anyaga automatikusan érzékeli a testhőmérséklet változásait. Az EKG gomb és a 3D forgó korona ennél a változatnál is megtalálható lesz majd, mindkettő tökéletesen igazodik a nőies és elegáns stílushoz. A 1,32”-es, színes AMOLED kijelző pedig 466×466 HD felbontásban szinte tökéletes képminőséget nyújt. A készülék bőrszíjas változatának ajánlott fogyasztói ára 159.990 forint, a kerámia változaté pedig 199.990 forint.

 

HUAWEI WATCH FIT 2: az egészséges életmód támogatója

A Huawei új sportórája, a WATCH FIT 2 kiváló társa lesz használójának sokféle fitnesz- és sporttevékenység során. Az eszköz 97 edzésmódot támogat, így a többi között a futást, kerékpározást, úszást, ugrást, illetve olyan edzéseket is, mint a súlyzós edzés, a tánc, a labdajátékok, vagy a vízi-, téli- és extrém sportok.

Az óra legújabb HUAWEI TruSeenTM 5.0 pulzusfigyelő technológiát alkalmazva a gyártó korábbi modelljeihez képest még pontosabb pulzusmérést tesz lehetővé. A HUAWEI WATCH FIT 2 a Huawei futóképességi indexét (RAI), valamint a korábbi futási adatokat felhasználva személyre szabott professzionális futási tervet készít. A tempó, a pulzusszám és a futási távolság alapján az eszköz intelligensen kiértékeli a futási adatokat, majd azok alapján javaslatokat is tesz az edzés intenzitására és idejére.

A WATCH FIT 2 öt műholdrendszert támogat, ezáltal az elődjeihez viszonyítva még pontosabb mozgás- és sebességkövetést, valamint helymeghatározást biztosít. Sportolás közben a bejövő hívások azonnal megjelennek az órán. A felhasználók egy gomb megérintésével fogadhatják és bonthatják a hívásokat anélkül, hogy ahhoz elő kellene venniük okostelefonjukat.

 

HUAWEI Band 7: a gyártó eddigi legvékonyabb okoskarkötője

A HUAWEI Band 7 a gyártó eddigi legvékonyabb okoskarkötője, nagy kijelzővel és egészségfigyelő funkciókkal. A készülék mindössze 9,99 mm vékony és szíj nélkül 16 gramm súlyú. A színes AMOLED kijelző képernyő-test aránya 64,88%, felbontása 194×368-as.

A Band 7 egészségfigyelő funkciók széles skáláját biztosítja, így a felhasználók nyomon követhetik az alvást, a véroxigénszintet, a menstruációs ciklust és a szívritmust. A Huawei TruSleepTM technológiája az alvás megzavarása nélkül elemzi az alvás minőségét, illetve segít az alvászavarok hat típusának megállapításában. A TrurelaxTM funkció a stressz szintjét figyeli, és időben figyelmezteti a felhasználót a stressz-levezetés szükségességére. A TruseenTM 4.0 technológia a szívritmust figyeli, míg az exkluzív TruSportTM algoritmusok az edzések adatait elemzik bizonyos szempontok alapján.

A Band 7 összesen 96 edzésmódot kínál, a futástól és biciklizéstől kezdve az ugrálókötelezésig és görkorcsolyázásig. Átlagos használat mellett a készülék 14 napig bírja egy töltéssel.

 

 

SOCIAL MEDIA