Kálmán Olga szóvivő: “Mi ezt a kormányt nemcsak törvénytelennek, hanem végtelenül erkölcstelennek is tartjuk”

Piac

Kálmán Olgát, a DK országgyűlési képviselőjét, frakciószóvivői terveiről, feladatairól kérdezte a Blikk.

 

Ahogy azt a 24.hu is írja, Kálmán Olga arról beszélt, miként képzeli el az új pozíciót, milyen feladatok várnak rá, és természetesen arról is, hogy mit gondol a kormányról. Utóbbi kapcsán a beszélgetés elején kifejtette pártja és saját álláspontját, miszerint a kormányt nem csak törvénytelennek, de végtelenül erkölcstelennek is tartják.

Kálmán Olga szerint a rendszer két alappillére a közintézmények elfoglalása, a nyilvánosság manipulálása. Ígérete szerint a parlamentben helyet foglaló DK-s képviselők mindent elkövetnek majd, hogy folyamatosan szembesítsék ezzel a kormányt, és folyamatosan elmondják az embereknek a valóságot, az igazságot. “Tőlem, azt hiszem, megszokta a közvélemény, hogy nem szeretem a mellébeszélést, a sumákolást.”

Nem tartja problémásnak, hogy korábban hosszú évekig politikai újságíróként dolgozott, úgy gondolja, nem lesz ezzel probléma, hiszen már három éve politizálásra adta a fejét, véleménye szerint a különbség csak annyi lesz, hogy már nem csak kérdezni, de felelni is fog. Hogy a párt kommunikációja milyen lesz, azt majd házon belül együtt eldöntik.

 

Fotó: Kálmán Olga

 

SOCIAL MEDIA