iF díjat nyert a TCL légtisztítója

Márkák

A TCL Electronics megkapta a 2022-es iF díjat két új légtisztító – a Breeva Pro 700 Premium és a Breeva Pro 400 Premium – terméktervezéséért.

 

Nemzetközi formatervezési szakértőkből álló független zsűri döntötte el, hogy ki nyeri az iF díjat az alábbi öt szempontot figyelembe véve: ötlet, forma, funkció, megkülönböztetés és hatás. Az iF Design Award-ot közel 70 éve osztják ki a leginnovatívabb termékeknek. A világ egyik legfontosabb formatervezési díja, az iF címke világszerte elismert. Idén 10 776 terméket regisztráltak a 2022-es díjra.

„Az iF DESIGN DÍJ a TCL innovatív termékterveinek elismerése. A TCL márka további termékkategóriákban fog megjelenni a jövőben, okoseszközökkel szeretnénk jobbá tenni az emberek életét” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

A TCL Breeva Pro sorozata a stílus és a funkció tökéletes kombinációja, díjnyertes minimalista dizájnjával és szabadalmaztatott légtisztító technológiájával rendelkezik. Mind a Breeva Pro 400 Premium, mind a Breeva Pro 700 Premium vadonatúj dizájnnal és letisztult vonalakkal rendelkezik, amelyek a legtöbb otthon és szoba esztétikájához illeszkednek – írják.

A nagy pontosságú érzékelőnek köszönhetően (lézeres porérzékelővel, amely valós időben érzékeli a levegőben lévő részecskék koncentrációját, valamint egy VOC érzékelővel, amely érzékeli a levegőben lévő szerves vegyületeket, például formaldehidet vagy a kisállatszagot) a Breeva Pro sorozat folyamatosan méri a beltéri levegő minőségét, és automatikusan beállítja a tisztítási erősséget. A gyors és egyszerű vezérlés érdekében egy háromfokozatú levegőminőségjelző jelenik meg a vezérlőpulton és a TCL Home App alkalmazásban a valós idejű levegőminőség alapján. Ezek a Breeva légtisztítók a TCL Home alkalmazással vezérelhetők a tisztítás ütemezéséhez, a levegőminőségi adatok és a szűrő élettartamának ellenőrzéséhez, mindezt távolról és közvetlenül egy okostelefonról. A Breeva Pro 700 Premium és a Breeva Pro 400 Premium a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással is kompatibilis – teszik hozzá.

 

Fotó: TCL

 

SOCIAL MEDIA