Meghosszabbította együttműködését a Habitat for Humanity Magyarország és a Wienerberger Magyarország

Inspiráció

Folytatódik a rászorulók otthonteremtését segítő szervezet, a Habitat for Humanity Magyarország és a hazai piac egyik legnagyobb építőanyag gyártójának és forgalmazójának, a Wienerberger zRt.-nek az együttműködése. Az itthon 2015 óta tartó partnerséget a napokban újabb három évre hosszabbították meg a felek.

 

„2015 és 2021 között a Habitat és a Wienerberger zRt. együttműködésének eredményeként, összesen 128 lakóegység felépítését vagy felújítását támogattuk, így összesen 152 családnak tudtunk közösen segíteni” – mondta Farkas Zoltán, a Habitat terepi programjainak vezetője. – „A most megkötött partnerség, az előző évekhez hasonlóan, az egész országra kiterjed. Eddig többek között Pest, Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Somogy és Bács-Kiskun megyében zajlottak, főként felújítási projektek, a következő három évben pedig szeretnénk még több helyszínen segíteni.”

„Rendkívül boldoggá tesz minket, hogy sikerült újabb három évre megállapodnunk Magyarországon a Habitattal. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk a hátrányos helyzetűek és a rászorulók lakhatási kérdéseinek megoldásában. Számukra ugyanis ezek a termékadományok szinte elmondhatatlan előrelépést jelentenek, s hozzájárulnak ahhoz, hogy megfelelő, egészséges körülmények között leljenek otthonra” – mondta Potos János, a Wienerberger zRt. értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tagja.

A mostani partnerség egy előre meghatározott keretösszegről szól. Ennek értelmében a három évre, összesen 80 000 euróig (mintegy 30 millió forint) ingyenesen hívhat le a Habitat kedvezményes árajánlat alapján Wienerberger-termékeket. Ezek jellemzően cserepek, ám építési feladatok esetében téglát és egyéb szükséges kiegészítőket is biztosít a vállalat.

 

Fotó: Joel Muniz/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA