Kim Catrall a Szex és Nem York folytatásáról: “Nem fogjuk önmagunkat ismételni”

Tejszínhub

A színésznő a Variety-nek adott címlapinterjút.

 

„A sorozat (az És egyszer csak…) gyakorlatilag egy harmadik filmmel ér fel. Épp annyira kreatív” – mondta a színésznő, majd hozzátette: „Sosem kértek fel, hogy szerepeljek a visszatérő évadban. Elég egyértelműen kommunikáltam, hogyan állok egy esetleges harmadik film ötletéhez, így a sorozat új évadának híréről végül pont úgy értesültem, mint mindenki más – a közösségi médiából.” 

Tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban is, miért döntött úgy, hogy nem vesz részt a munkálatokban: nála az tette be a kaput az egész projektnek, mikor megtudta, milyen sorsot szánnak a készítők karakterének az új részekben. A történet szerint ugyanis Samantha barátnőjének, Mirandának tinédzser fiától, az új részekben igencsak szex-központú gondolkodásmóddal rendelkező Brady-től kapott volna az intim testrészéről készített, kéretlen fotókat – írja a Nők Lapja.

„Enyhén szólva” – válaszolta arra a kérdésre, hogy úgy gondolja-e, az általa eljátszott karakter nem fejlődött eleget a forgatókönyv szerint. Szerinte érdekesebb lett volna, ha a készítők azt a szálat fejtegetik, miért kellett egy pulóveres „valakinek” eladnia a jól menő pr-cégét – ebben látott volna fantáziát, ellentétben egy kiskorú fiú bizonyos testrészeivel…

Az interjúból kiderült az is, hogy egyetlen részt sem nézett meg az új évadból: „Minden dolog vagy fejlődik, növekszik, vagy meghal. Ezt éreztem, amikor a sorozat (a Szex és New York) véget ért, és azt gondoltam, ez okos hozzáállás. Nem fogjuk önmagunkat ismételni.”

Catrall ismét megerősítette, hogy soha többé nem kíván visszatérni a Szex és New York-ba, végül pedig a korábbi kollégáival, Sarah Jessica Parkerrel, Kristin Davis-szel és Cynthia Nixonnal ápolt viszonyát így aposztrofálta: „Azon múlik, mit nevezel barátságnak. Szerintem mi munkatársak voltunk. A munkatársaim nem a barátaim. Professzionális volt a viszonyunk.”

 

Fotó: Variety

 

SOCIAL MEDIA