X-Faktor: ByeAlex kiosztotta a kommentelőket

Tejszínhub

ByeAlex nem volt kíméletes a kommentelőkkel, akik a ma bejelentett új mentort, Herceg Erikát véleményezték.

 

Mint arról a Márkamonitor is beszámolt, Herceg Erikát kérték fel, hogy Csobot Adéltól vegye át a stafétabotot az X-Faktorban, ugyanis Adél úgy döntött, a jövőben a karrierjében új utakat, lehetőségeket keres. Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti már várják, hogy megkezdjék a munkát új társukkal, aki nagy lelkesedéssel veti bele magát a feladatba, hogy segítse majd a versenyzőket, akik életük nagy lehetősége előtt állnak.

Az új mentor érkezésének hírét ByeAlex is kiposztolta, a kommentelők pedig nem kímélték Herceg Erikát, főként annak ukrán származása miatt.

“Bocsánat emberek; de hogy lehet ilyen szavakkal megnyilvánulni egy nőről? (lentebb, kommentek) Én örülök neki. Legalább egy új szín. És egy olyan énekesnő aki valójában megélte a “rocksztárságot”. Ugyan nem itthon nálunk, de azért ott még keményebb lehet a történet. És igen. kárpátaljai magyar lány. Hol van ilyenkor az a fene nagy nemzeti tudat, ami amúgy ömlik mindenhonnan? Magyar. A mi lányunk. A mi vérünk. Szerintem extra lesz idén is az X-Faktor!” – írta ByeAlex egy másik bejegyzésben.

 

Fotó: ByeAlex/Facebook

 

SOCIAL MEDIA