Ez a legendák évada – elindult A Konyhafőnök legújabb szériája

Tejszínhub

Ezúttal legendás évadra terít A Konyhafőnök – a népszerű zsűrit minden héten legendák fogják segíteni, akik igyekeznek megnehezíteni a versenyzők dolgát, sőt, a gasztro reality legújabb szériájában egy nemzetközi legenda is érkezik a zsűripultba!

Bevonult a stúdióba Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő is – megkezdődött a versenyzők kiválasztása. A Konyhafőnök új évadának első két adásában kiderül kik azok, akik befőzhetik magukat A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért zajló versenybe.

A Válogató adásokban közel 100 versenyző-jelölt bemutatkozását láthatjuk, akik megpróbálják lenyűgözni a népszerű zsűrit. A jelölteknek 30 perces előkészítés után ezúttal is 5 percük van tálalni, akiknek pedig a tányérját méltónak ítéli a két Michelin-csillagos séf és Zé, két igen esetén bekerülhetnek a műsorba! De Fördős Zének ezen túlmenően saját döntési jogköre is van: idén is van sárga, azaz Zé-csapat, akik akár egy “igen”-nel is ringbe szállhatnak a fődíjért.

A hobbiszakácsok az ország minden pontjáról érkeztek, rengeteg szakma és korosztály képviselteti magát. Így az első Válogató adás is bővelkedett extrém fazonokban, bizarr alapanyagokban és drámai fordulatokban!

A Konyhafőnök konyhája minden hétköznap este 20 órától nyit az RTL Klub műsorán.

 

A táncművész két éve veszítette el a lábát: Semmi sem állíthatja meg az embert, ha igazán élni akar

 

Rácz Jenő a földre köpött kóstolás közben: Ez folyékony méreg

 

„Van itt egy kis kanosság” – Zé titkát kiszagolta az egyik versenyző

 

A séfek kiakadtak: kutyakekszből készült ételt kaptak a Válogatón

 

Rácz Jenő csúnyán beégett: leleplezte az egyik versenyző

 

Frohner Fecó sztriptízzel kápráztatta el a séfeket?

 

Zé hamarosan megkéri barátnője kezét?

 

 

SOCIAL MEDIA