A jövő vállalatának választották a Schneider Electric-et

Kiemelt Piac

A Companies for the Future Award 2022 elismerést idén első alkalommal osztotta ki a Joint Venture Szövetség.

 

Az üzleti szövetség a díjjal külön közép- és nagyvállalati kategóriában értékelte azokat a társaságokat, amelyek folyamatos növekedésükkel, stabilitásukkal, megbízhatóságukkal, etikus üzleti magatartásukkal, társadalmi hasznosságukkal és a dolgozók elégedettsége alapján támogatják a magyar gazdaságot és társadalmat, valamint sokat tesznek a fenntartható jövő megteremtéséért.

A fenti szempontok szerint legjobban teljesítő öt vállalat közül egy Szakmai Bíráló Bizottság titkos szavazáson választotta ki a Schneider Electric-et végső győztesnek.

Mindig nagy megtiszteltetés, amikor társaságunk bármilyen elismerésben részesül, de ez alkalommal egy igazán komplex szempontrendszer alapján méretettünk meg és bizonyultunk a legjobbnak. A Schneider Electric-nél folyamatosan azon dolgozunk, hogy innovatív megoldásainkkal egy jobb, élhetőbb jövő lehetőségét hozzuk el mindenki számára, és ebben mi magunk is hasonlóan komplexen gondolkozunk, mint a most elnyert díj. Mindennapi működésünkben egyaránt törekszünk a környezetvédelmi, társadalmi, globális és lokális kérdésekre kielégítő válaszokat adni, és működésünkkel is példát mutatni üzleti partnereinknek, beszállítóinknak, szűkebb és tágabb környezetünknek” – mondta el a díj kapcsán Veres Zsolt, a Schneider Electric vezérigazgatója.

 

SOCIAL MEDIA