Ünnepeld az RTL Magyarországgal a magyar film napját!

Márkák

Április 30-án ünnepli az ország a magyar film napját, idén 121 éves az első megrendezett magyar film, amihez kötjük ezt a jeles napot. 

 

Az RTL Magyarország is csatlakozik az ünnephez és nemcsak április 30-án, de május 1-jén is magyar gyártású filmeket sugároz! A kínálat a következőképpen alakul: április 30-án az RTL Klubon késő este, 23:50-től sugározzák a Budapest Noir című krimi-drámát, többek között Tenki Réka, Anger Zsolt, Kulka János, Dobó Kata és Kolovratnik Krisztián főszereplésével. Május 1-jén este az RTL Klub, 20:05-től adja a Seveled című romantikus vígjátékot szintén Tenki Rékával, Mészáros Bélával, Básti Julival, Mészáros Mátéval, Rezes Judittal és apró szerepben feltűnik Cserhalmi György és Pogány Judit is.

De nem csak az RTL Klub, hanem az RTL Magyarország kábelportfóliója is csatlakozik a magyar film napjához. Április 30-án az RTLII-n 19 órától jön a Brazilok című magyar játékfilm, Farkas Franciska, Nagy Viktor Dániel, Epres Attila szereplésével, 23:20-tól a 2020-as Zárójelentés című filmet sugározzák, ami az Oscar-, cannes-i Arany Pálma- és berlini Ezüst Medve-díjas rendező, Szabó István filmje, főbb szerepekben Eperjes Károlyt, Börcsök Enikőt, Kerekes Évát, Udvaros Dorottyát, Andorai Pétert és Klaus Maria Brandauert láthatjuk. A késő éjjeli órákban pedig a már klasszikusnak mondható, feketehumorral átszőtt magyar thriller-vígjátékot, az Antal Nimród rendezte Kontrollt adják 01:50-től. A 2003-as filmben olyan neves színészek szerepelnek, mint Balla Eszter, Pindroch Csaba, Mucsi Zoltán, Csányi Sándor és Nagy Zsolt.

 

Május 1-jén jön a Seveled az RTL Klubon.

 

 

SOCIAL MEDIA