2024-ig a Szerencsejáték Zrt. lesz Szilágyi Áron főtámogatója

Hírek Kiemelt Piac

Együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó. A partnerség keretén belül a lottótársaság főszponzori minőségben segíti az olimpikon sikeres felkészülését az előttünk álló közel hároméves időszakban.

 

Az elkövetkező időszakban a lottótársaság főszponzorként segíti a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó felkészülését a párizsi ötkarikás játékokra. Ezen felül Szilágyi Áron szerepet vállal a Tippmix sportfogadási termék népszerűsítésében, valamint aktívan részt vesz a vállalat Tarts velünk egy akadálymentes jövőért! elnevezésű, a fogyatékossággal élők társadalmi és munkaerőpiaci integrációját segítő, hosszú távú, szemléletformáló programjában is.

A partnerségünk legfőbb célja, hogy támogassuk Magyarország egyik legértékesebb sportolójának felkészülését, ilyen módon pedig hozzájáruljunk a hazai élsport eredményességéhez” – mondta dr. Bozóky Alex, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója a megállapodást bejelentésére szervezett sajtóeseményen. „Ennél azonban sokkal többet kapunk Árontól: büszkék vagyunk arra, hogy egy igazi példakép, élsportoló és sportági szakvezető csatlakozik – az együttműködés keretein belül – a nemzeti lottótársaság csapatához és támogatja céljainkat például a fogyatékossággal élő gyermekek beilleszkedésének elősegítésében” – tette hozzá a vezérigazgató.

„Ami ma elég, az holnap kevés, ezzel győzhetjük le a világot. A sport nem csak közösséget hoz létre, de pozitív hatással van a mindennapi életünkre, a munkánk minőségére és az emberi kapcsolatainkra. A siker csak folyamatos fejlődés mellett érhető el” – mondta Szilágyi Áron a bejelentéskor. „Megnyugtató érzés, hogy a 2024-ig tartó időszakban a Szerencsejáték Zrt. támogatása mellett tudok készülni az előttem álló kihívásokra.”

 

SOCIAL MEDIA