Április 24-én ismét Házasodna a gazda!

Tejszínhub

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityje immáron az ötödik évaddal jelentkezik 2022-ben. Hamarosan pedig bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák.

 

Április 24-én, vasárnap este 19:50-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A Házasodna a gazda (Gyártó: UFA Magyarország) első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik és olyan is, aki díjugrató zsoké. Az egyik gazdasszony a lótenyésztéssel keresi a kenyerét, míg másik önfenntartó gazdaságot üzemeltet. Van olyan gazda, aki azt sem titkolja, hogy eddig nőcsábász hírében állt, ám most eljött az idő, hogy megtalálja a gazdasszonyát, aki mellett révbe érhet. Az egyik gazda pedig olyan különleges lovag, aki legalább 200 lovasversenyen szerzett győzelmet. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

Április 24-étől a https://rtl.hu/gazda oldalon várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Ahogy már a Házasodna a gazda előző négy évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdasszonyokat és gazdákat a nézőkkel.

 

Házasodna a gazda, április 24-én, vasárnap este 19:50-től az RTL Klubon!  A teljes adás pedig a televíziós sugárzást követően visszanézhető lesz az RTL Most-on.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/gazda

https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/

https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/

 

SOCIAL MEDIA