Jótevők segítségével fejlesztett a Peter Cerny Alapítvány

Hírek

A Shell Hungary zRt. képviselői márciusban átadták a Peter Cerny Alapítványnak a legutóbbi adománygyűjtő akciójuk keretében beszerzett létfontosságú eszközöket.

 

A lélegeztetési metodikát fejlesztő szoftver, újszülöttek újraélesztésének gyakorlását segítő bábu, kisbabák kezeléséhez az optimális gyógyszerbevitelt biztosító speciális eszköz és tartozékai, Polaroid fényképezőgép, amivel a babákat megörökítik az édesanyjuk számára, hogy mindig maguk mellett érezhessék őket, valamint a mentőszolgálat dolgozóinak készült speciális munkaruházat is szerepelt az alapítvány tavalyi kívánságlistáján. Az eszközök beszerzését a Shell egy erre a célra dedikált akcióval és külön felajánlással támogatta.

A ClubSmart Jótevők összesen 3 114 868 pontot ajánlottak fel az akció ideje alatt a Peter Cerny Alapítvány részére. Ezt egészítette ki további 1 000 000 ClubSmart ponttal a Shell Hungary zRt. felajánlása. Az 1 000 000 pontot az energiaipari nagyvállalat a Facebook oldalán december közepén lezajlott szavazás alapján ítélte oda. A szavazáson három szervezet, a Peter Cerny Alapítványon kívül a ClubSmart Jótevők további pontfelajánlásaiból szintén részesülő Gézengúz Alapítvány és az SOS Gyermekfalvak között választhattak a Shell közösségi média oldalának követői. Miután a szavazás győztese a Peter Cerny Alapítvány lett, az összesen gyűjtött 4 114 868 pontot felhasználva mostanra megvalósulhatott az alapítvány eszközparkját érintő fejlesztés.

 

SOCIAL MEDIA