Epres Pannival indít podcastot a Betone Studio

Márkák

A Betone Studio Lelked rajta! című műsorának célja, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben. Ehhez a készítők szerint pszichológiával kapcsolatos hiteles információkra, és őszinte beszélgetésekre van szükség. Méghozzá olyanokkal, akik értik – tudományosan igazolt módon – azt, hogyan működnek az emberek mentálisan.

 

A Betone Studio szeretné közelebb hozni a pszichológia tudományát a hétköznapi emberekhez. Egyúttal szeretnének példát mutatni arra is, hogy bizonyos lelki kérdések hogyan oldhatók meg, mit érdemes tudni róluk. “Azt is igyekszünk nagyon erőteljesen hangsúlyozni ezzel a műsorral, hogy amikor valaki mentális problémával küzd, akkor nagyon körültekintőnek kell lennie azzal kapcsolatban, hogy kitől kér segítséget, kire hallgasson és mit csináljon azzal az információval, ami eljut hozzá. A műsort készítő és szerkesztő csapattal együtt az a célunk, hogy hiteles információt adjunk és kinyissunk olyan kapukat az emberekben, amelyeken keresztül eljuthatnak egy hiteles segítőhöz” – fogalmazott Román Balázs, a Betone Studio kreatív producere.

A műsor főtámogatója a Volvo Autó Hungária, ami a Betone Studio indulása óta számos podcast létrejöttét támogatta. “Tudjuk, hogy a felgyorsult, örökösen változó, olykor zűrzavaros világunkban a felszabadultság megélése egyre-másra embertpróbáló kihívásnak bizonyulhat. Bár a megtapasztalásában a technológia fontos és biztos támaszt tud nyújtani nekünk, a belső harmónia megtalálása és megőrzése éppannyira lényeges. Ezért érezzük fontosnak Epres Panni önismerethez és lelki jóléthez hozzásegítő őszinte beszélgetéseit, és ezért támogatjuk büszkén és meggyőződéssel a Lelked rajta podcastot” – fogalmazott Kozma Noémi, a Volvo Autó Hungária média és marketing menedzsere.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire meghatározó a műsorvezető személye. “Amikor elkezdtünk azon gondolkodni, hogy pszichológiai műsort fogunk készíteni, már a legelejétől biztosak voltunk benne, hogy egy laikus műsorvezetőre lesz szükség, mivel nagyon sok szakember lesz a vendég. Panni személyében egy olyan embert találtunk, akinek az érdeklődése, felkészültsége és elkötelezettsége maximális. Ráadásul Panninak egy rendkívül kiegyensúlyozott, megnyugtató személyisége van: jelenlétében mindenkit végtelen nyugalom tölt el. Kevesen vannak, akik a puszta jelenlétükkel képesek ilyen hatást kiváltani. Így aztán nem meglepő az sem, hogy elképesztően jó beszélgetéseket tud csinálni, maximálisan odafigyel a másikra” – mondta Román Balázs a műsorvezetőről.

 

SOCIAL MEDIA