A Márkamonitor rádióműsor mai vendége Horváth Magyary Voljc Nóra

Kiemelt Márkák

Horváth Magyary Voljc Nóra kereken húsz éve kezdte pályafutását a K&H Csoportnál, de rutinmunkát végezni soha nem volt ideje, hiszen a pénzügyi szektor folyamatos átalakulásban van, amit időnként válságok is nehezítenek.

 

„A 2008-as válság a vagyonunkról szólt, a covid az életünkről.” – mondta Nóra másfél évvel ezelőtt, amikor legutóbb beszélgettünk a stúdióban. A mai műsorban pedig óhatatlanul az Ukrajna elleni orosz agresszióról kell beszélnünk, ami az életünket és a vagyonunkat egyaránt érinti. A bankszektor a tavalyi évet kiemelkedő profittal zárta, de milyen következményei lesznek a mostani feszült helyzetnek, a szankcióknak?

Beszélünk majd a Márkamonitor egyik kiemelt témájáról, a fenntarthatóságról is, amit a háború árnyékában sem lehet félretenni. Mi a dolga ezen a területen egy banknak, mit jelent az ESG a befektetőknek, csak jó fejek vagyunk a környezettudatossággal, vagy profitot is hozhat?

Kitérünk az innovációra is, ami a pénzügyi szektorban szinte kizárólag a digitalizációról szól. Mennyire vagyunk fogékonyak az újdonságokra, mit tanultunk és mi mindent alkalmazunk napjaink fejlesztéseiből, és barátunk-e fintech?

Végül, de nem utolsó sorban beszélgetünk arról is, mit hoz a piacon a közeljövő.

 

Hangoljatok este 7-kor a 90.9 Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

 

Szakács László főszerkesztő

 

SOCIAL MEDIA