Érzéki farmerkollekcióval köszönti a tavaszt a Reserved

Kiemelt Márkák

A Reserved új, Sensual Denim kollekciójával nyitja a tavaszi szezont. Az újragondolt, mégis klasszikus szabásvonalakat követő darabok mindenki számára elérhető, univerzális formában hozzák el, a sokféleképpen párosítható farmerfazonok széles választékát.

 

A farmer könnyebb, puhább, mint megszokhattuk. Ez a lágyság mind a formára, mind a színpalettára vonatkozik. A kollekció követi az urban sensual trendet, amely a hétköznapi ruhákat érzéki részletekkel teszi különlegessé – a kollekció darabjainál ezt kivágásokkal érik el a tervezők. Ezek a jellegzetes, dereket kiemelő kivágások megjelennek a nadrágokon és szoknyákon, valamint a kezeslábasokon és ruhákon is. A nadrágok egyenes- és szélesedő szárúak, de van oversized szabás is, amelyet a puhított végek lágyítanak. Néhány darabot kőmosással dobtak fel, ez márványos, vintage hatást kelt, de szakadt farmerekkel is találkozhatunk.

A színpalettát főként a klasszikus farmerszín, a kék különböző árnyalatai alkotják, kiegészülve a szezon egyik kulcsszínével, a halványsárgával. A kollekciót úgy tervezték, hogy a felsők és az azonos árnyalatú alsók kombinálhatóak legyenek. Ehhez jönnek a kabátok és ingek, amelyek segítségével összeáll a teljes outfit.

A kampány fotózáshoz a napsütötte Barcelona adott otthont – a farmereket fehérneműkkel és olyan alapdarabokkal párosították, amelyek érzéki, könnyed és minimalista megjelenést kölcsönöztek a modellnek. A fotók a ‘90-es éveket idézik, amikor a farmer új, merészebb kontextust kapott.

A Sensual Denim kollekció 2022. márciusától lesz elérhető a boltokban és online.

Fotók: Bartek Wieczorek

Rendező: Bart Pogoda

Styling: Katarzyna Mioduska

Smink és haj: Kama Jankowska

Produkció: Visual Crafters

Modell: Gabrielle Rul

 

SOCIAL MEDIA