Hatalmas piros macikkal újít az Etele Plaza

Kiemelt Márkák

A medvék egy szingapúri művészeti galériából érkeztek Kelenföldre, és az impozáns állatszobrairól ismert művész, Zhang Zhanzan munkáját dicsérik. A műalkotások méretükben és hangulatukban is nagyon változatosak: a legkisebb medvebocs 130 centiméteres, míg legmagasabb társa közel két méter, de van köztük ülő, álló és napozó maci is.

 

A plázába látogatók hamar összebarátkoztak a látványos macikkal, akik autóval, tömegközlekedéssel és bringával is könnyen megközelíthetőek mindenkinek, aki elcsípné őket egy cuki fotóra.

“Már a pláza tervezésénél fontos szempont volt, hogy elegáns, egyedi és kényelmes tereket biztosítsunk a vásárlóinknak” – kezdte Deutsch Krisztina, a Futureal-csoport Leasing-igazgatója. “Az Etele Plaza nemcsak “okos”, hanem szép is, exkluzív látványvilágát pedig mostantól hat aranyos medveszobor teszi még inkább különlegessé. Bízunk benne, hogy a kedves piros mackók Pepper-robothoz hasonlóan hamar a ház sztárjaivá és a gyerekek kedvenceivé válnak.”

A macik hamarosan még nagyobb szerepet kapnak a közösségépítésben is, ugyanis különleges nyereményjátékok-, valamint kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas aktivitások főszereplői lesznek a jövőben.

 

SOCIAL MEDIA