2022-ben is piacvezető IoT szolgáltató a Vodafone

Hírek Márkák

A Gartner immár nyolcadik alkalommal sorolta a Vodafone-t ‘Vezető’ kategóriába IoT-szolgáltatást nyújtó szervezeteket vizsgáló Magic Quadrant felmérésében. A Gartner szerint a ’Vezető’ kategóriába tartozó szereplők az IoT jövőjébe fektetnek be, világos elképzelésük van arról, hogy merre tart a piac, megragadják az ügyfelek érdeklődését, továbbá sokkal inkább alakítják a piacot, mintsem követik. A Magic Quadrant-ban szereplő 18 vállalat közül ismét a legmagasabb helyezést érte el a Vodafone mind a „vízió teljessége”, mind pedig a „megvalósítási képesség” tekintetében.

 

„Napjainkra az IoT olyan alapvető eszközzé vált, amely a világ minden táján ugyanolyan jelentőségű a vállalkozások számára, mint az elektromos áram. Nincs ez másképp Magyarországon sem.  A hazai vállalkozások is felismerték, hogy jövőképességük szempontjából az IoT alapú innovációk alkalmazása elengedhetetlen.  A Vodafone Magyarország piacvezető IoT-megoldásaival és szolgáltatásaival abban igyekszik segíteni a vállalkozásokat, hogy kiaknázzák az IoT-ben rejlő előnyöket, és ezáltal hatékonyabban, környezetbarát módon működjenek” – mondta a felmérés kapcsán Dobó Mátyás, a Vodafone Magyarország Vállalati Szolgáltatások Üzletág Vezérigazgató-helyettese.

A Vodafone Business az ügyfelek széles körének kínál IoT megoldásokat: legyen szó akár a Controlant-ról, amely valós idejű megfigyelés formájában nyújt segítséget a hűtési lánc újragondolásában a hőérzékeny COVID-19 oltóanyagok és élelmiszerek számára; akár a Ford gyártásának forradalmasításáról 5G-s magánhálózatokon keresztül; vagy a mezőgazdasági termelőknek nyújtott, a fenntartható gazdálkodást előmozdító IoT-alapú mezőgazdasági megoldásokról.

A teljes jelentés a Vodafone Business honlapján érhető el.

 

Fotó: Joshua Sortino/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA