Családi brunch sorozattal készül a Mattel és a Corinthia Budapest

Kiemelt Márkák

A két cég együttműködésének célja, hogy megteremtse a zavartalan vasárnapi kikapcsolódás lehetőségét mind a szülők, mind pedig a gyerekek számára. Az ennek érdekében kialakított, több mint 40 négyzetméteres játszósarokban a Mattel összes nagy márkája, köztük a Fisher-Price, a Hot Wheels, a Matchbox és a Barbie is helyet kapott, önfeledt játékot kínálva a csecsemőkortól kezdve egészen a tíz éves korosztály számára.

 

A Mattel játszósarok három különböző, szőnyegekkel, párnákkal és gyerekbútorokkal berendezett részleggel várja a kicsiket. Míg a babák számára a készségfejlesztő Fisher-Price játékok a legizgalmasabbak, a 3-6 éves gyerekek a fenntartható életvitelre tanító Mega Bloks építőkockákkal szórakozhatnak. A 3-8 éves lányok többek között a népszerű Barbie kollekciókkal, valamint a hozzájuk tartozó, számtalan kiegészítővel játszhatnak. A karrier- és a Fashionista divatbabák mellett találhatunk kerekesszékes Barbie-t és olimpikon figurákat, valamint olyan különleges szetteket is, mint a Barbie étterem, a hatalmas, háromemeletes Barbie-álomház vagy a luxus lakóautó.

A leginkább fiús játékok részlegén pedig a gyerekek a Hot Wheels, a Jurassic World és a Matchbox világában merülhetnek el. A kiegészítők természetesen innen sem hiányozhatnak: a játékautók és dinoszauruszfigurák mellett tűzoltóállomás, repülőtér, parkolóház, Monster Trucks aréna, Hot Wheels hurokpálya és számos más érdekesség várja a gyerekeket.

„Úgy terveztük meg az egyedi játszósarkot, hogy minden korosztály garantáltan megtalálja a számára izgalmas elfoglaltságot. A kihelyezett játékok amellett, hogy fejlesztik a gyerekek készségeit, le is kötik őket és izgalmas kalandokat kínálnak számukra. A kollekciók összeállításánál kerültük a hangos, vízzel működő vagy kilőhető játékokat, illetve a távirányítós kisautókat is” – mondta Török Kata, a Mattel Magyarországi marketing managere.

A Mattel játszósarok a Corinthia Budapest Sunday Brunch rendezvénysorozatának állandó eleme. Az idei szezon első, január 23-án tartott ebédje a skót ízek jegyében telt, a jövőben pedig a szervező más országokba repítő tematikus eseményekkel, valamint folyamatosan elérhető, prémium minőségű étel- és italkínálattal várja az érdeklődőket.

 

SOCIAL MEDIA