Átalakult a Kifli marketing csapata

Karrier Kiemelt

Hosszú folyamat végére került pont, a kifli.hu megtalálta a marketing vezetőjét, méghozzá Poppe Anna (nyitó képünkön), a korábbi brand manager személyében.

 

Molnár Péter

A külsős jelöltek tavaly tavasz óta pályáztak a pozícióra, számos interjú zajlott a Rohlik csoport marketingvezetőjének és tulajdonosának részvételével, de sajnos senkiben sem látták azt, hogy hitelesen át tudja adni a kiflis életérzést. A köztes időben Klekner Péter, a Kifli ügyvezetője látta el a CMO feladatokat is, ami nem kis energiát igényelt tőle az operatív feladatok mellett. Idén januárban már a Rohlik csoporton belül hirdették meg a pozíciót, és így esett a választás Annára, aki tavaly novemberben érkezett a Kiflihez. Anna korábban az amszterdami Philips globális termék igazgatója volt, és kifejezetten a Kifli miatt költözött haza Budapestre.

Friss hír az is, hogy a tavaly tavasszal a CIB banktól átigazolt Molnár Péter CRM manager a továbbiakban a Rohlik Group csoportszíntű CRM vezetőjeként dolgozik a Kifli irodájából. A Rohlik Group folyamatosan terjeszkedik, így hamarosan 8 ország CRM folyamatait irányítja majd.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Kifli nem ér rá. Gyorsak a kiszállításban és jól látható, hogy a cégen belüli előre jutásban sem lassúak.

„Igazi tehetségeket keresünk a céghez, akiket aztán nem csak megtartani szeretnénk, hanem fejleszteni, kihozni belőlük a legtöbbet. A sebesség valóban szédítő, de csak így lehet folyamatosan fejlődni, növekedni. Nagyon örülök mindkét változásnak, büszke vagyok a kollégáimra” – tette hozzá Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője.

 

SOCIAL MEDIA