500 ezer szívdobbanással szurkoltunk a férfi kézilabda-Európa-bajnokságon

Inspiráció Kiemelt

Bár a magyar csapatnak nem sikerült a továbbjutás a csoportból a hazai Európa-bajnokságon, a válogatott így is sok izgalmas percet adott a hazai szurkolónak a három mérkőzés alatt.

 

A Telekom most is összegyűjtötte és továbbította a magyar csapatnak a támogató szurkolói megnyilvánulásokat az internetről és a közösségi médiafelületekről az erre a célra kifejlesztett Telekom Szívdobbanás-számláló segítségével. A hazai válogatott küzdelmei során 500 ezer szívdobbanással segítették a szurkolók a csapatot, ami jól mutatja, hogy a szurkolás korlátlan, a digitalizáció eszközeivel azok is biztathatták a magyar csapatot, akik csak távolról követhették a mérkőzéseket.

Ez az Európa-bajnokság ugyan befejeződött a magyar válogatott számára, de a kézisport szerelmesei tovább követhetik más nemzetek csatáit. Annak érdekében, hogy a helyszíni szurkolás még jobb élmény legyen, a Telekom 5G mobilhálózatot épített ki a kézilabda-Európa-bajnokság fő helyszínén, az MVM Dome-ban. A nagy sebességű, nagy kapacitást biztosító 5G hálózat a 3,5 GHz-es frekvenciasávban működik a csarnokban, ami biztosítja az arénatér lefedettséget. Emellett a Telekom 4G mobilszolgáltatása is elérhető az ügyfelek számára a csarnokban. A Telekom mobilhálózatán az MVM Dome-ban január 13-21. közt mért adatok szerint a csarnokban zajló mobiladatforgalom 20%-a már az 5G hálózaton keresztül történt csúcsidőben.

 

Fotó: Marino Bobetic/Unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA