BÚÉK 2022: ízelítő a Nőkomment szilveszteri adásából

Tejszínhub

Ismét felejthetetlen bulival zárták az évet és köszöntötték az újat a NőComment! sztárjai és vendégeik. A szilveszteri showműsor bővelkedett vicces, pikáns, mulattató pillanatokban. Egy igazi buliból a zene sem maradhatott ki. A sztárok egymásnak adták a mikrofont, így jobbnál jobb dalok hangzottak el az előadásukban, amelyek a www.rtl.hu/nocomment oldalon ismét megtekinthetők.

 

 

Szilveszteri bakiparádé: Soha nem látott NőComment! felvételek

A szilveszteri NőComment! alkalmából olyan összeállításokat láthattunk, amiken még Liptai Claudia vendégei is meglepődtek.

 

Anger Zsolt megható történetet mesélt gyerekkoráról

A Konyhafőnökben már megcsillogtatta gasztronómiai tudását a népszerű színész, aki most azt is elárulta a NőComment! szilveszteri adásában, hogy honnan jött nála a főzés iránti elhivatottsága.

 

Megdöbbentő Osvárt Andrea legemlékezetesebb szilveszteri emléke

Liptai Claudia kíváncsi volt a nagyutazó színésznő legemlékezetesebb év végi bulijára. Andrea válaszára azonban senki nem volt felkészülve, hiszen a véres történet helyett mindenki egy külföldi élménybeszámolóra számított.

 

Gyönyörű modellként debütált Liptai Claudia lánya, Panka a NőComment!-ben

Három ruhakölteményből álló divatbemutatót láthattunk a NőComment! színpadán, ahol utolsóként Gesztesi Panka vonult végig egy csillogó estélyiben.

 

Pikáns szilveszteri programot tervez feleségével Anger Zsolt

A színész pár hónappal ezelőtt vette feleségül Emesét, akivel most először búcsúztatják együtt házaspárként az óévet. Liptai Claudia kíváncsi volt, mit terveznek Zsolték az első alkalomra…

 

Titkos szerelem: Óvja a nyilvánosságtól párját Heinz Gábor Biga

A szilveszteri NőComment! adásában évek óta tartó boldog párkapcsolatáról mesélt az énekes. Azt is elárulta Liptai Claudiának, hogy mi az, ami összeköti őket szerelmével.

 

Exkluzív: Íme a Nem akarok beleszólni trió rögtönzött előadása

Tapasztó Orsi, Bányainé Nagy Judit és Fancsikai Eszter volt Liptai Claudia vendége a NőComment! szilveszteri adásában. A közösségi médiából és a videómegosztó oldalakról ismert hármast komoly kihívás elé állította a műsorvezető.

 

Gianni feleségének „hallgass a neve” az olasz családban

Zita elmesélte, hogyan próbált jó pontot szerezni Gianni családjánál, ami végül nem úgy alakult, ahogy eltervezte.

 

Házaspárbaj: Járai Máténak biológiai mentsége van?

A Járai házaspár minden kérdésben egyetértett, de az egyik témában Liptai Claudia kelt Máté védelmére.

 

Házaspárbaj: Zita ittasan esett neki férje „támadójának”

A NőComment! Házaspárbaj játékában több titokra is fény derült. Amellett, hogy kiderült, kinek nagyobb a szexuális étvágya az Annoni családban, Gianni azt is elárulta, mit tett érte amazon felesége egy rosszul sikerült buliban.

 

Házaspárbaj: Fény derült Tóth Vera és Pauli Zoli szexuális fantáziájára

Ki mondta először, hogy szeretlek? Kinek élénkebb a szexuális fantáziája? Többek között ezekről is mesélt a sztárpár a NőComment! – Szilveszter adásában.

 

Házaspárbaj: Czutor Zoli vagy a felesége extrémebb az ágyban?

Az intim témán kívül az is kiderült, hogy melyikük gondol többet a másikra, és ki a szigorúbb, ha gyereknevelésre kerül a sor.

 

Sztárok vallottak újévi fogadalmaikról 2022 kapujában

Több sport, rendszerezett gardrób, hálaadás. Többek között ezeket tűzték ki célul az új évre a NőComment! – Szilveszter sztárvendégei.

 

Meglepő babonák, amikben még a hírességek is hisznek

Legyen szó fekete macskáról vagy az elhíresült zenészbabonáról, bizony a sztárok is félnek a szerencsétlenségektől.

 

 

SOCIAL MEDIA