Januártól Papliczky Pál az IAB Hungary ügyvezetője

Karrier

Januártól Papliczky Pál veszi át Kenessey Adrientől a magyar IAB operatív vezetői feladatait. A váltás azért vált szükségessé, mert Kenessey Adrien a Telex.hu csapatában folytatja a pályafutását.

 

A régi ügyvezető távozása kapcsán Sopov István, az IAB Hungary elnöke elmondta: „Adrien nagyon ügyesen támogatta az IAB Hungary működésének minden területét, a munkacsoportok támogatását és a tagság bővülését szeretném külön is kiemelni. Remek rendezvényeket tartottunk a segítségével, amelyeken, remélem, továbbra is aktívan vesz majd részt, immár az új munkakörében. Sok sikert kívánunk neki és köszönjük az ügyvezetése alatt elért eredményeket!”

Papliczky Pál, aki januártól tölti be az IAB Hungary ügyvezetői pozícióját, 30 éves tapasztalattal rendelkezik a média és a hirdetések területén. Többek között volt a Figyelő, a HVG, a Metro hírújság és a Népszabadság hirdetési vezetője, a Ringier Kiadó napilap üzletágának igazgatója, az Epamedia kereskedelmi vezetője, a 168 Órát kiadó Telegráf Kft. és a Digitális Közönségmérési Tanács ügyvezetője, a Mediaworks regionális értékesítési igazgatója, és ezen kívül projektmenedzserként, tanácsadóként is tevékenykedett.

 

SOCIAL MEDIA