Tudatosabb ajándékozás: Levi’s x Retrock

Márkák

Az idei ünnepi szezonban a Levi’s a Give Better jegyében arra buzdítja vásárlóit, hogy legyenek még tudatosabbak a választásaikban az ajándékvásárlások során, és akkor is, amikor magukat lepik meg valamivel: fektessenek minőségi darabokba, vegyenek időtlen vintage darabokat vagy használják az üzletekben lévő Tailor Shopok szolgáltatásait ruháik élettartamának meghosszabbítására.

Ennek népszerűsítésében talált a márka partnerre a Retrockban, amely Budapest legnagyobb vintage és dizájner ruhákat kínáló üzleteként már több, mint 20 éve áll a fenntarthatóság és a tudatos vásárlás mellett. A két brand közösen indítja el a Levi’s x Retrock pop-upot, ahol válogatott Levi’s vintage darabokat, korábbi kollekciók mintadarabjait és a Levi’s® Tailor Shopokban egyediesített ruhákat kínálnak, felhívva a figyelmet arra, hogy a másodkézből beszerzett darabok a legegyedibb karácsonyi ajándékok lehetnek szeretteinknek.

Az Anker köz 2-4-ben található pop-up bolt december 2-án, csütörtökön nyitotta meg kapuit és csak a készlet erejéig várja az érdeklődőket. Minden, a Levi’s x Retrock pop-upban megvásárolt Levi’s ruhadarabhoz egy ingyenes Levi’s Tailor Shop szolgáltatást is kapnak a vásálók, ami lehet átalakítás vagy egy egyszerűbb egyediesítés, hogy a megvásárolt darab még különlegesebbé váljon. Mert ha a világon mindenki csak egy használt ruhadarabot venne idén egy új helyett, összesen 220 millió kilogrammal kevesebb hulladék keletkezne.

(Fotó: Zele Tímea)

SOCIAL MEDIA