A Konyhafőnök VIP – Összeállt Sárközi Ákos középdöntős csapata

Tejszínhub

A kék csapat séfe is összeállította azt a 6 fős mezőnyét, akikkel nekivág A Konyhafőnök VIP középdöntős szakaszának.

 

Az első feladatban is – ahogy az előző adás egyik párbajában – a garantált középdöntő volt a jutalom. Ehhez 6 “séf-széfen” kellett átrágniuk a magát a hírességeknek, amik különböző páncélosokat rejtettek. Homár, kürtcsiga, tarisznyarák, folyami rák, osztriga, de “páncélos” tonhalkonzerv is előkerült a trezorokból. A széfes séf-feladatot a legjobban Németh Kristóf oldotta meg, így ő került fel a galériára, Gyenesei Leila mellé.

A második megmérettetés során Rácz Jenő ikonikus ételeit kellett a versenyzőknek előállítaniuk, amit borítékok formájában húztak ki Fördős Zé kezéből. Szorcsik Viki petrezselymes fregolát készíthetett rizottóval, Tornóczky Anita spenótfőzeléket tojással, Szandi kacsamájat Baumkuchen-tortával és kacsaszív tartelettes-tel, Görög Zita füstölt makrélát burgonyasalátával és tobiko-val, Csonka Bandi pedig rombuszhalat fehérbabpürével és szójabab salsával. A közel sem könnyű feladat végén, az utolsó elődöntős napon, a zsűri döntése alapján Szorcsik Vikinek kellett elhagynia a konyhát.

Kemény küzdelem és rengeteg drámai pillanat után lezárult A Konyhafőnök VIP elődöntő szakasza. 12 híresség maradt versenyben, akik három-három fős csapatokban gyűjtenek pontokat a középdöntőben. A tét továbbra is az egyre közelebb kerülő A Konyhafőnök VIP trófea és az ezzel járó 10 millió forint.

 

Zé felrobbantotta a mikróban Szandi egyik alapanyagát

 

Vicces: Pingpongozni lehetett Tornóczky Anita levelestésztájával

 

Sárközi Ákos őt tartja az egyik legnagyobb esélyesnek?

 

Németh Kristóf nem lopta be magát Görög Zita és Szorcsik Viki szívébe

 

Számára ért véget a Konyhafőnök VIP egy hajszálra a középdöntőtől

 

„Uramisten, mi vár rám?!” – Ákos séf két csapatra osztotta középdöntős versenyzőit

 

 

A Konyhafőnök VIP hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok-vip

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok

Instagram: @akonyhafonok

 

SOCIAL MEDIA