Dubaji Világkiállítás: reflektorfényben a magyar divat

Kiemelt Piac

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) különleges rendezvénysorozat keretében mutatta be a hazai divat- és formatervezők munkásságát a Magyar Pavilonban, Dubajban.

A Dubai Design Week egyik központi eseményeként megrendezett Downtown Design keretében 10 hazai formatervező designtárgyait tekinthették meg az érdeklődők. A kiállítás népszerűsége nem csak a látogatók számában mutatkozott meg, ugyanis sokan már a helyszínen konkrét vásárlási igényekkel fordultak a tervezők felé.

A hét másik kiemelt eseményén, a Budapest Select Fashion Show-n 7 hazai márka mutatta be kollekcióját A divatbemutatóra összesen 200 szakmai vendég és újságíró, valamint influencer és buyer látogatott el, hogy megismerhessék a magyar tervezők kreativitását.

Bata-Jakab Zsófia, az MDDÜ vezérigazgatója a Woman’s Pavilonban megrendezett kerekasztal-beszélgetésen képviselte a hazai divat ipart, amelyen a nemzetközi szakma képviselői a divat jövőjéről, a női vezetők szerepéről és a fenntarthatóság fontosságáról értekeztek.

Az eseményről itt olvashat bővebben.

 

 

SOCIAL MEDIA