A Konyhafőnök VIP – Összeálltak a csapatok!

Tejszínhub

A Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos az első hét után összeállították idei, színes kötényes mezőnyüket.

Drámai utolsó perceket követően – ahol több, már galérián álló versenyzőről is lekerült a kötény – a végleges piros és kék csapatok az elődöntőben folytathatják a versenyt A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

Tejtermékek parádéja várta a VIP-szakácsjelölteket az utolsó kötényszerző nap első feladatában. Kecsketej, tehéntej, aludttej, kecskesajt, ricotta, túró, brindza, író, kefír és joghurt sorakozott a pultban. Fördős Zé azonban nem elégedett meg annyival, hogy a versenyzők főznek: a séfeket is beállította a pultba, ami most is óriási inspiráció volt a többieknek. Ráadásul elhíresült teleport-dobozát is „bevetette” Rácz Jenő és Sárközi Ákos ellen.

A második főzés során nyelvi nehézségekbe ütköztek a maradék kötényekért küzdő versenyzők. Egy konyhában nem mindegy, hogy milyen nyelven beszél az ember: kacsanyelv, libanyelv, báránynyelv, borjúnyelv, sertésnyelv, vaddisznó nyelv. Aki egy nyelvet beszélt a séfekkel, kötényt kapott!

A kötényszerző napokat követően, az előző adásban elbúcsúztak a séfek Pars Krisztiántól, Voksán Virágtól, a hét utolsó adásában pedig Erdőhegyi Brigittától, köténycsere által Palácsik Lillától és végül drámai utolsó percekben Szarvas Anditól.

Így összesen 22 híresség folytatja a konyhai megmérettetést a verseny elődöntő szakaszában! Hétfőtől Rácz Jenő csapata, azaz a pirosak elődöntő hete következik!

 

A két séf így próbálta meg levenni a lábáról Fördős Zét

 

Sárközi Ákos is közreműködik Csonka András receptkönyvében

 

Rácz Jenő megfogadta, öccseként vigyáz majd Zámbó Krisztiánra

 

Vásáry André egyetlen mondattal elnyerte a piros kötényt

 

Ilyen még sosem volt! Rácz Jenő gondolkodási időt kért a kötényosztáskor

 

„Megszakadt a szívem” – Palácsik Lillának le kellett vennie a kék kötényt

 

Rácz Jenő feláldozta az egyik versenyzőjét Tóth Veráért

 

A Konyhafőnök VIP hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok-vip

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok

Instagram: @akonyhafonok

 

SOCIAL MEDIA