L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy: Magyarország is kijutott a világ egyik legrangosabb fodrászversenyének döntőjébe

Márkák

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy a fodrászvilág egyik legrangosabb eseménye, amelyen a világ minden tájáról mérettetik meg tudásukat a szakma legjobbjai. Az idei verseny azért is különleges a L’Oréal Magyarország számára, hiszen idén először jutott be a TOP 9 versenyző közé hazai tehetség, Tóth Márk személyében.

 

A fiatal fodrász évek óta erősíti a vállalat Professzionális termékek divíziójának oktatási csapatát, külsős oktatóként, így a sikerére az egész vállalat rendkívül büszke.

A tehetségek támogatása mindig is kiemelkedő volt a L’Oréal számára, s ebben a megmérettetésben is szeretnének a lehető legjobban hozzájárulni Márk sikeréhez, hogy elnyerhesse a szakma egyik legrangosabb nemzetközi elismerését, amely egy újabb mérföldkövet jelentene karrierjében.

A megmérettetésen a szakmai zsűri mellett a közönség is megválaszthatja kedvencét, aki különdíjban részesül. Szavazni ezen a linken, regisztráció után lehetséges.

 

SOCIAL MEDIA