Nyerő Páros: Kárpáti Rebekáék estek ki

Tejszínhub

LL Juniorék és Molnár Gusztiék reggeli beszélgetése után úgy tűnik, hosszú idő után sikerül elsimítaniuk a konfliktusokat. A közös játékon Kulcsár Edina és párja, Csuti teljesítették a legrosszabb idővel a feladatot, így ők lettek a körben legkevesebb pénzt gyűjtő Kárpáti Rebeka és Fecó ellenfelei a szimpátiaszavazáson. Rebekáék kapták a kevesebb szavazatot, így nekik kellett távozniuk a villából. Azt még sem ők, sem a villában maradt párok nem sejtik, milyen meglepetés várja őket a holnapi napon.

 

Norbi Odettnek: „Te valami bomba vagy!”

Balázs és Kabát megrökönyödve nézték az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjének játékát, aki lenyűgöző érzékkel állította fel a gólyafészket. Közel 4 perc alatt sikerült végezniük a feladattal!

 

Balázs és Kabát leléptek játék közben?

Kulcsár Edináéknak hosszasan meggyűlt a bajuk a szerelmi fészek megépítésével. A műsorvezető és a játékmester azon is elgondolkodott, hogy kiugranak közben egy teára…

 

Baleset érte Guszti férfiasságát?

Amikor a színész „lerepült” a fészekről, meg is történt a baj. „Én több kis gólyákat már nem nemzek!” – poénkodott Guszti.

 

Kinga bepánikolt és sírva fakadt a magasban

„Nem tudok felmenni!” – ismételgette a tériszonyával küszködő Kinga, akinek a kémény legtetejére kellett felküzdenie magát.

 

Fecó készen áll a családalapításra: jöhet az eljegyzés?

A fészekrakó játék mélyen elgondolkodtatta a fodrászt, aki jövőbeli terveit is megosztotta Rebekával. Vajon hamarosan a gólya is megérkezik?

 

Edina nem bírta tovább: „Sírhatnékom van”

Edina kiöntötte a szívét Odettnek, hiszen úgy érzi, férje nem igazán figyelmes vele. Később Csutinak is szóvá tette kétségeit, majd elöntötték az érzelmek. Nem is tudta visszatartani könnyeit.

 

Kampány: Edina és Csuti Gusztiék szavazatát kérik kapcsolatuk megmentéséhez A szépségkirálynő őszintén kitárta érzéseit a színésznek és párjának: „Ha haza kéne mennünk, nem biztos, hogy pozitívan hatna a kapcsolatunkra”. Guszti ekkor döbbent rá, hogy a ma esti döntésük az ész és a szív harca lesz…

 

Kulcsár Edináék vs. Kárpáti Rebekáék: újabb pár távozott a villából

Ezúttal a két szépségkirálynő állt a veszélyzónában. Tűkön ülve várták a többiek döntését, akiknek a játék előrehaladtával egyre nehezebb a választás.

 

Visszautasította Guszti közeledését a csalódott Rebeka

A szépségkirálynőnek nagyon rosszul esett Viviék szavazata, ezért nem is rejtette véka alá az érzelmeit, amikor eljött a búcsúzás ideje. Ugyanígy tett az Éjjel-Nappal Budapest sztárja is, aki annyra elérzékenyült barátja kiesése után, hogy Fecónak kellett vigasztalnia. „Nem bírok így játszani!” – mondta Norbi, LL Juniorék azonban csak nevettek a férfikönnyek láttán…

 

Előzetes: Visszatérnek a kiesett sztárpárok! (11.04.)

A Hostel LöPattant újra megnyitja kapuit, hiszen a kiszavazott párosok ismét beköltöznek a Nyerő Páros villájába. A felgyülemlett feszültség pedig kirobban a játékosokból!

 

EXTRA: Sebestyén Balázs elárulta egyik legnagyobb fóbiáját!

A műsorvezető és a játékmester eljátszott a gondolattal: mi lenne, ha ők maguk is megpróbálnák megépíteni közös fészküket. Balázs ekkor meglepő kijelentést tett, amitől még Kabátnak is leesett az álla.

 

EXTRA: Odett rohant, hogy még időben utolérje Norbit

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője megfeledkezett egy fontos dologról, de szerelme gyorsan orvosolta a helyzetet.

 

Nyerő Páros – minden hétköznap 21.00-kor az RTL Klubon.

A Nyerő Páros epizódjai a premier után visszanézhetők az RTL Most-on.

 

https://rtl.hu/rtlklub/nyeroparos

https://www.facebook.com/rtlnyeroparos/

https://www.instagram.com/nyeroparosofficial

https://www.tiktok.com/@nyeroparosofficial

 

 

SOCIAL MEDIA