Új marketingvezető az Autsoftnál

Karrier Kiemelt

Steiner Anita látja el 2021 október közepétől az AutSoft marketingvezetői feladatait. Az új szakember jelentős tapasztalattal érkezik a nagyvállalati IT-szolgáltatások területéről az idén 10 éves, kiemelkedő kutatási hátterű és fenntartható digitális megoldásairól ismert hazai szoftverfejlesztőhöz.

 

Steiner Anita a nyár elején megújult AutSoft brand erősítéséért felel, valamint kiemelt feladata a vállalat nemzetközi piacra lépésének elősegítése. A vállalat a belső kommunikációra, a munkatársak elégedettségének növelésére is nagyobb hangsúlyt kíván fektetni, hiszen az AutSoft fő építőköve a magasan képzett, egyedi tudással bíró fejlesztői csapat.  A vállalat a közeljövőben is az innovatív technológiai megoldásokra építi szolgáltatási portfólióját: a mesterséges intelligencia, az ipari IoT megoldások, a VR, AR-rendszerek segítik majd itthoni és külföldi partnereik digitális fejlődését.

Steiner Anita a technológiai szektorban eltöltött több mint 16 évben nagyvállalati szolgáltatásokhoz kapcsolódóan felelt a marketing és kommunikáció különböző területeiért. Magyar és regionális PR- és marketing vezetői pozíciót is betöltött az EDS-nél, majd az azt felvásárló Hewlett Packardnál és jogutódainál (HPE, DXC). Az elmúlt két évben az Oximio gyógyszeripari logisztikai szolgáltató PR- és kommunikációs vezetőjeként irányította a cég teljes rebrandingjét és belső kommunikációját.

 

SOCIAL MEDIA