X-Faktor: Hatalmas buli a 3. válogatón

Tejszínhub

Őrült partyba csapott át az egyik versenyző produkciója a 10. jubileumi X-Faktor harmadik válogatóján. Puskás Peti egyik pillanatban fejen állva, a másik pillanatban a mentorasztalon fekve buzdította mentortársait, hogy éljék meg a fergeteges pillanatokat. A bulihangulat pedig nem váratott sokáig magára, eljött az a perc, amikor a közönséggel együtt Gáspár Lacit, Csobot Adélt és Miller Dávid is a színpadon tombolt, ByeAlex pedig nevetve figyelte társait.

 

A partyhangulat után következtek megható pillanatok, kiváló produkciók, Csobot Adél pedig egy régi ismerősnek örülhetett. A mentorok ismét meglepődtek Hörcher László visszatérésén, aki a 10. évadban sem kímélte a gitárokat, ám arra ő sem számított, hogy ByeAlex felpattan hozzá egy duettre. Idén ismét repült egy mikrofon és Gáspár Laci szájából elhangzott a legendás mondat: „Menjél more haza magadnak!”

 

Gáspár Laci csak egy feltétellel adott igent Imi Plazának

„Nem vagy egy átlag figura, az biztos!”  – jellemezte Adél a nemzetközi karrierről álmodozó srác produkcióját. De mi a helyzet Lacival? Vajon milyen alkut kötött a versenyzővel?

 

„Nektek nem lesz ellenfeletek!” – Puskás Peti négy igennel jutott tovább!

Kolozsi Brigitta egyedül érkezett a Válogatóra, de a produkció végére már az X-Faktor mentorával egy duót alkotva menetelt tovább a Táborba!

 

Őrületes bulit csaptak a mentorok az X-Faktor versenyzőivel!

„Ne álljunk útjába a jó hangulatnak” – mondta Laci és Puskás Petivel, valamint Csobot Adéllal be is tartották, amit ígértek: fejen állva, a mentorasztalon fekve, a versenyzőkkel táncolva értékelték a produkciókat.

 

Az egész stúdió a színpadon táncolt Kaffka Mercédesz produkciója alatt!

Az éjjel soha nem érhet véget! És nem úgy néz ki, Mercédesznek nem is fog, hiszen három igennel jutott tovább a Táborba!

 

Ezt látnod kell: Puskás Peti és Gáspár Laci teljesen megőrültek!

Hiába ígérték meg egymásnak a mentorok, hogy nincs több tánc, Szekeres Anita előadása közben Laci és Peti nem bírtak magukkal.

 

Hoppá! Csobot Adél régi ismerőse tűnt fel az X-Faktor Válogatóján?

A 16 éves lány próbálkozott már zenekaralapítással és színészkedéssel is, sőt a tévében is feltűnt már évekkel ezelőtt. Vajon honnan ismeri az X-Faktor női mentorát?

 

„Győzött az igazság!” – Margit idén nem tudta átverni a mentorokat!

Két éve az X-Faktor Válogatóján direkt elrontotta az éneklést, ezért most visszatért, hogy „bosszút álljon”!

 

Visszatért és bosszút állt: „Hagyjuk már, hogy nem énekeltem jól”

Sárközi József először 2012-ben állt az X-Faktor színpadán. Negyedik visszatérése olyan „pusztítóra” sikeredett, hogy Gáspár Lacinak össze kellett hívnia a Bosszúállókat!

 

Ágyúval lőttek a mentorokra az X-Faktor színpadán!

„Időhurokba” kerültek a mentorok, miután több előadó is úgy gondolta, hogy a jubileumi évad a tökéletes lehetőség a visszatérésükre! Ráadásul, volt olyan, aki régi szokásához híven, most is meglepetéssel készült…

 

Újabb mikrofondobás az X-Faktorban: rátámadtak Gáspár Lacira!

A botrányos felindulás közben a versenyző még az asztalon lévő vizet is rá akarta önteni a mentorra. Ezek után Lacinak nem volt más lehetősége, újra elő kellett hívnia legendás mondását: „Menjél more haza magadnak!”

 

Rex Hörcher Maximus Brutallic Totum Factum és ByeAlex közösen léptek színpadra!

A bosszúállók vezére: Rex Hörcher Maximus Brutallic Totumfactum azaz Hörcher László újra visszatért! Alex felállt és kiment a stúdióból, miután az X-Faktor botrányhőse Sanyinak nevezte. Ami azonban ezután következett, arra senki sem számított…

 

Drámai vallomás az X-Faktorban: könnyekben törtek ki a mentorok

Szirtes Dávid nehéz családi körülményei miatt több évet várt arra, hogy az X-Faktor színpadára léphessen.  Nagymamájával közösen követte a tehetségkutató előző évadait, de Ő már csak fentről nézhette végig azt, ahogy unokája valóra váltotta álmát.

 

Megfenyegették Csobot Adélt: „Megverem a Bencét!”

Gáspár Laci és ByeAlex láttak lehetőséget a fiúban, de miután csúnyán beszólt Adélnak, majd Petinek is, azonnal leküldték versenyzőt a színpadról.

 

Szerelmespárok lepték el az X-Faktor színpadát!

A romantikával túlfűtött produkciók teljesen meghatották a mentorokat. Laci szerint kettő dolog van, ami állandó az egész univerzumban: a gravitáció és a szeretet!

 

„Azért vagyok itt, hogy visszaszerezzem a barátnőmet!”

A fiú szíve darabokban hever, mióta szerelme elhagyta. Produkcióját végül Adél állította le, mert félt, hogy a lány végképp nem fog visszamenni hozzá.

 

„Te maga vagy a zene!” Paulina saját dalával nyűgözte le a mentorokat!

Az előadás után állva tapsolt a stúdió, és a mentorok is hihetetlen dicséretekkel árasztották el a lányt.

 

Puskás Peti titokban írt dalt az egyik versenyzőnek?

A pilótaruhában fellépő versenyző a Föld megmentéséről énekelt. Mondanivalójával, bár meggyőzte a mentorokat, de hangjával már annál kevésbé. Vajon igaza lehet Alexéknek és tényleg Peti áll a produkció hátterében?

 

Sokan elbuktak az X-Faktor színpadán: „Még a visszhang is hamis volt”

A versenyzők hatalmas álmokkal érkeztek a Válogatóra, közülük páran mégis nagyon hamar elestek.

 

Gáspár Laci bevállalja: ő lesz az egyik banda énekese?

Puskás Peti szerint már csak Laci hiányzik a Kultúrkörből. Vajon a Táborban tényleg csatlakozik hozzájuk?

 

Puskás Peti kipróbálta magát karmesterként!

Míg Peti vezénylői tudását próbálgatta, Laci azon gondolkozott, hogy József dala olyan volt, minta elmesélte volna saját maga kivégzését.

 

Csobot Adél: „Nem rajtad nevetünk, hanem veled együtt”

A harmadik Válogatóra is érkeztek olyan versenyzők, akiknek kendőzetlen kritika árán kellett megtudniuk, hogy nem énekelnek jól.

 

Az X-Faktor színpadán: a magyar Snoop Dogg!

Varga Richárd igazi gengszter parti hangulatot varázsolt a stúdióba, és olyan laza volt, hogy még Miller Dávidot sem vette észre a backstage-ben.

 

„Ők mivel tudnak többet?”

Sírva borult ki az X-Faktor versenyzője Bár kapott már negatív visszajelzéseket az énektudására, Bökfi Krisztina nagyon rosszul fogadta a mentorok kritikáját.

 

Tombolt a stúdió: „Ilyen rappet én még nem hallottam!”

A nehéz körülmények közül érkező fiú egyetlen kiútja a zene volt. Saját dalával akkorát robbantott a színpadon, hogy a mentorok és az egész stúdió is állva tapsolták. Ide kattintva nézheted vissza a produkcióját!

 

 

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

SOCIAL MEDIA