Könnyek és kiköpött falatok: Ilyen feszült még sosem volt a hangulat

Tejszínhub

A Séfek Séfe hatodik részében lappangó konfliktusok törtek a felszínre. A dráma azonban a közös munka rovására ment, ezért a kukában landoltak a fogások.

 

SÉFEK SÉFE – ÖSSZEFOGLALÓ

A tét egyre fokozódik, az indulatokat pedig egyre nehezebb visszafogni. Az aktuális részben Edit került a konfliktusok középpontjába, szinte az egész csapatával “hadban állt.” A séfek elé, kóstolásra kínált ételekben viszont bőven akadt kivetnivaló. A feladatuk egy disznótoros bőségtál elkészítése volt, ami kifogott a versenyzőkön: A konyhai eszközök használata és az alapanyagok helyes felhasználása is komoly fejtörést okozott. A minősíthetetlen falatok mellett azonban egy-két versenyzőnek lehetősége volt példát mutatni, hogyan is kell a konyhában otthonosan mozogni. Sokan megkapták a séfkabátot, egyikük számára azonban véget ért a show. Távozásakor azonban nem rejtette véka alá a véleményét.

Nincs mese: A séfek nem kerteltek, elmondták, mit várnak el a versenyzőktől, akiknek alaposan fel kell kötni a gatyájukat, ha nyerni akarnak.

 

Néhányaknak lehetetlennek tűnik a közös munka. Edit a flegma stílust kifogásolja, Gepárd szerint viszont Edit hátráltat mindenkit.

 

A kóstolásnál a séfek rákérdeztek, mi okozza a csapaton belüli feszültséget. Edit már nem bírta tovább magában tartani, kifakadt a versenyző.

 

Edit nem érti, mi lehet a probléma, hiszen ő szívesen elfogyasztaná, amit kitálalt. A séfek szerint azonban vállalhatatlan.

 

A játékos nem értett egyet a séfek véleményével. Szerinte igazságtalanul kellett távoznia, mivel úgy vélte, nem ő nyújtotta a leggyengébb teljesítményt.

 

SÉFEK SÉFE – ADÁSRÉSZLETEK

Megdöbbent a Séfek versenyzője, ekkora állatot még nem látott a konyhában

 

Az első pillanatban kinézték a Séfek Séfe versenyzőjét: Unszimpatikus…

 

Krausz Gábor kiakadt az undormányon: Mintha egy petárda robbant volna a …

 

Zendülő a Séfek Séfe konyhájában, Edit hátbatámadta saját csapatát

 

Döbbenet: Senki sem kapott séfkabátot Vomberg Frigyestől a Séfek Séfében

 

Vomberg Frigyes nem bírta türtőztetni magát: Te egy vesztes vagy!

 

Könnyeivel küszködve ordított Edit: “Kifordulok a konyhából és hazamegyek˝

 

Nem csak a víz, az indulatok is forrnak: Óriási vita vette kezdetét

 

Hidegrázás és hőhullámok: Így várták Krausz Gábor séfkabátját a versenyzők

 

SÉFEK SÉFE – TELJES ADÁS

Séfek Séfe – 6. adás

https://tv2play.hu/sefek_sefe/sefek_sefe_3_evad_6_adas

 

SOCIAL MEDIA