Új vezetőkkel és szakemberekkel bővült a T-Systems csapata

Karrier Kiemelt

Az elmúlt időszakban több vezetővel és kiemelkedő szakemberrel bővült a T-Systems csapata, mellyel nem csak a szervezetét erősítette a vállalat, hanem működési logikáját is a változó piac igényekhez igazította.

 

Új vezető a nagyvállalati értékesítés divízió élén – Kroó Győző

Kroó Győző

Augusztus 1-jével Kroó Győző csatlakozott a T-Systems Magyarország vezető csapatához, az Enterprise Sales terület irányításával az értékesítési területekért felel. Kroó Győző a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karának mérés- és műszertechnika szakán végzett, több mint 10 éves hardverfejlesztő mérnöki tapasztalattal rendelkezik, melyet a Központi Fizikai Kutatóintézetében (KFKI) szerzett. Vezetői pályáját a Digitalnál kezdte, ahol az értékesítésért felelős kereskedelmi vezetőként dolgozott, majd ezt követően a Compaq direkt értékesítési igazgatójaként folytatta karrierjét. Egy akvizíció során a vállalattal együtt a HP-hez került, ahol az ipar, a kereskedelem, a közlekedés és közművek területén működő kiemelt ügyfelekért felelt, majd a HP Vállalati Szolgáltatások Divízióját irányította. Legutóbbi pozíciójában ügyvezető igazgatóként került a Canon élére, ahol 6 évig dolgozott ebben a szerepben.

A T-Systems iránymutató digitális szolgáltatóként élen jár a technológiai változások értelmezésében és felhasználásában, Kroó Győző legfontosabb feladatának ebben a piacformáló létben rejlő lehetőségek kihasználását tekinti.

 

Konzultációs szakmai vezető – Somogyi Tamás

Somogyi Tamás

Somogyi Tamás a konzultációs terület szakmai összefogójaként az iparági konzultációs területet irányítja a szervezetben. A T-Systems iparági konzultációs szakemberei erős iparági tudással rendelkeznek, ismerik a szektor működésének sajátosságait, problémáit, ezáltal olyan sztenderdizált megoldásokat kínálva az ügyfelek számára, mellyel saját iparágukban kézzelfogható versenyelőnyhöz jutnak.

Somogyi Tamásnak majdnem 30 éves szakmai tapasztalata van az egészségügyi szektor és az informatika vonatkozásában, az elmúlt 17 évben főként az IT szektorban volt jelen. Szakmai pályafutását a VARIP Rt.-nél kereskedelmi képviselőként kezdte, majd több vezetői pozícióban is megfordult az Első Pesti Telefontársaság Rt.-nél, illetve a MatávCom-nál. 2004-ben csatlakozott a Synergon Informatikai Nyrt.-hez, ahol különböző vezetői pozíciókat töltött be az Egészségügyi és Önkormányzati üzletágnál, és az Államigazgatási, Egészségügyi és Önkormányzati szektornál, ezután a Delta Informatika Zrt.-nél folytatta pályáját. 2014-től a PannonCom Kft. cégvezetőjeként vett részt a vállalat stratégiájának kialakításában. Ez idő alatt olyan programok irányítása és megvalósítása köthető a nevéhez, mint például a Szupergyors Internet program, vagy az Iskolai WIFI program. 2019-tól a T-Systems leányvállalata, a Pan-Inform Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Portfolio menedzsment irányítás – Béres András Zoltán

Béres András

Augusztus 1-jétől Béres András tölti be a Technology Presales Division Portfolio Management vezetői pozícióját, személyével sokrétű szakmai tapasztalattal gazdag vezetővel bővült a T-Systems csapata. Béres András tanulmányait elsősorban távközlési és informatikai szakon végezte, majd a Szent István Egyetemen gazdasági mesterdiplomát szerzett. Karrierjét még gyakornokként a Matáv-nál kezdte, majd egy kis kitérő után 2008-ban csatlakozott az Invitel/Invitech-hez, ahol 2021-ig több pozíciót is betöltött. András az elmúlt 10 évben vezetői pozíciókban dolgozott és felelt többek között a vállalat ICT szolgáltatás portfóliójáért, illetve a termékfejlesztésért. Az elmúlt években számos transzformációs projektben is részt vett, melynek során aktív részese és alakítója volt egy hagyományos telekommunikációs cég átalakulásának, a hazai piac egyik meghatározó ICT szolgáltatója megteremtésének.

A portfolio management terület felelőssége, hogy a T-Systems által nyújtott élenjáró technológiákat rugalmas szolgáltatások vagy sztenderdizált megoldások formájában az ügyfelek széles körének, akár a kis-és középvállalatok számára is elérhetővé tegye, biztosítva ezzel a vállalatok digitalizációját a versenyképességük erősítése érdekében.

 

Kiberbiztonsági központ vezető – Regős Péter

Regős Péter

Augusztus elsejétől Regős Péter irányítja a T-Systems Kiberbiztonsági központját, melynek elsődleges feladata a kiberbiztonsági portfolió és szakmai tudás összefogása, fejlesztése a cégcsoporton belül, továbbá digitális szolgáltatóként ezen kompetenciák szolgáltatás alapú biztosítása az ügyfelek számára.

Regős Péter 13 éve erősíti a T-Systems csapatát. Villamosmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán szerezte. Pályafutását a T-Systems elődcégénél a KFKI Rendszerintegrációs Zrt.-nél kezdte 2009 januárjában az IT biztonsági presales csapat tagjaként. A T-Systemsnél töltött eddigi 13 évében több pozícióban is megfordult, széleskörű vezetői és szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, a biztonsági terület folyamatos növekedésének és fejlődésének meghatározó szereplője. A T-Systemshez junior konzulensként csatlakozott, majd 2019-től a IT biztonsági presales üzletág vezetőjeként folytatta pályáját. A terület 2020-ban Menedzselt Biztonsági Szolgáltatások néven kompetenciaközponttá alakult, melynek vezetésére őt kérték fel.

 

SOCIAL MEDIA