Indulnak az Aleph Holding ingyenes marketing stratégia előadásai

Kiemelt Piac

A GoGlobal egy virtuális előadássorozat melyet 2021. szeptember 29-én rendez az Aleph Holding a Httpool támogatásával. A rendezvényen vezető nemzetközi marketing szakemberek fogják valós példák alapján bemutatni, hogyan tudnak regionális brandek social media megjelenésekkel a világpiacon sikeresen fellépni és növekedésüket meggyorsítani. 

 

Olyan vezető marketing személyiségek mint Katarzyna Paliwoda, a Facebook CEE Emerging Markets igazgatója, Danny Wright az Adweek Magazin Chief Branding Officerje, és Maris Naglis, a Httpool customer successért felelős helyettes vezetője, – sok más előadó mellett – fognak exkluzív betekintés adni és új ismereteket megosztani a GoGlobal event folyamán.

Az egynapos előadássorozat alkalmával a résztvevők többek között megtanulhatják, hogy lehet:

  • a brandjük világpiaci növekedését gyorsítani megalapozott performance advertising stratégiával,
  • felállitani egy olyan rendszert, amivel az alapvető performance indikátorokat lehet nyomon követni és a customer lifetimet value-t meghatározni,
  • a branding erejét növekedésre használni.

A részvétel ingyenes csak regisztrációhoz kötött: https://goglobal.events/

“A GoGlobal az első olyan rendezvény az Aleph Holding tudás és ismeret terjesztő sorozatából, amit azoknak a vállalatoknak ajánlunk, akik a lehető legjobban szeretnének a digitalizáció és a közösségi oldalak lehetőségeiből profitálni. Ez a rendezvény lehetővé teszi, hogy performance reklámozók megismerjék a legújabb trendeket és megtudják, hogy lehet 4 milliárd aktiv felhasználót a digitális platformokon elérni.” mondta Maris Naglis, helyettes Costumer Success vezetője.

“A Httpool a Snapchat, TikTok, Facebook, Twitter, LinkedIn, Spotify, AdColony és sok más partnerrel együtt világszerte támogatja a cégeket és az ügynökségeket növekedésük felgyorsításában. A GoGlobal rendezvény keretében az említett világcégek specialistái adnak lehetőséget arra, hogy a nagyközönség betekintsen munkájukba, az elért sikereikbe és bemutassák ők milyen kihívásokkal kerülnek szembe.” mondta Florian Magistris, a Httpool középeurópai csoportjának igazgatója.

 

SOCIAL MEDIA