RTL Klub: Jubileumi évaddal tér vissza az X-Faktor

Márkák

Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2021-ben két egyedülálló kisérő műsorral kezdődik szeptember 25-én. Október 9-én pedig indul a 10. évad az első válogató adással.

 

Az X-Faktor jubileumi évada szeptember 25-én és október 2-án az X-Faktor nagy pillanatait felidéző különleges adásokkal veszi kezdetét. “Az X-Faktor sztori” a régebbi és jelenlegi mentorok (Geszti Péter, Nagy Feró, Malek Miklós, Keresztes Ildikó, Alföldi Róbert, Szikora Róbert, Tóth Gabi, Little G, Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti, Radics Gigi, Dallos Bogi, Csobot Adél) és az előző évadok versenyzői – többek között Király L. Norbert, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Manuel – idézik fel a legviccesebb, legmegdöbbentőbb, legfurcsább pillanatokat, nagy vitákat és kibéküléseket.

Október 9-én, szombaton este pedig elstartol az X-Faktor 10. évada (Gyártó: UFA Magyarország Kft.). Csobot Adél, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a mentorszékbe ülnek, hogy kiválasszák, kik jussanak idén a táborba, majd a mentorházba, onnan pedig az élő showba. 2021-ben is sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Természetesen idén is lesznek feledhetetlen pillanatok: Csobot Adél sokszor a könnyeivel küzd majd, Gáspár Laci őszintén elmondja a véleményét egy-egy versenyzőnek, Puskás Peti idén is gondoskodik a vidám hangulatról és lesz olyan versenyző, akit ByeAlex azonnal vinne az élő showba, Miller Dávid, az X-Faktor 2021 új műsorvezetője pedig a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket. A válogatók után pedig érkezik a Tábor és a Mentorház, amikor két hétvégén keresztül szombaton és vasárnap este is az X-Faktoré lesz a főszerep RTL Klubon.

Az X-Faktor adásait majd az X-Stage kíséri, az egyik legnépszerűbb tiktokkerrel, Lady Szomjassal, aki a forgatásokon a színfalak mögött faggatta a versenyzőket és a mentorokat, emellett pedig számos extra tartalommal jelentkezik az RTL Most-on, az X-Faktor adások után.

Az X-Faktor sztori szeptember 25-én 21:10-től látható az RTL Klub műsorán, Október 9-től pedig szombat esténként indul az X-Faktor 10. évada. Az X-Stage pedig az RTL Most-on az X-Faktor adásai után.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

SOCIAL MEDIA