Innovatív és okos megoldások a TCL-től

Kiemelt Márkák

A fogyasztói elektronikai cikkek iparában piacvezető TCL Electronics ma mutatta be új TV-szériáját. A C széria három készüléket foglal magába, melyek mindegyike okoseszköz, kiváló képminőséggel (4K), mégis más erősségekkel.

A TCL Electronics C szériájának okostévé-készülékei (C72, C72+, C82) 43 és 75 inch közötti méretben kaphatóak. Ezek mellé külön vásárolható meg a TS8132 típusú hangrendszer, mely a tévével együtt egészen újszerű audiovizuális élményt biztosít.

“A sportok, játékok és szórakoztatás iránti igény egyre növekszik – több időt töltünk otthon, így egyre jobb minőségre vágyunk. A 4K, az okoseszközök, a mesterséges intelligencia, a nagyméretű képernyők, a QLED, a Mini-LED és a magasabb színvonalú hangzásvilág szerepe felértékelődött. A TCL új szériájának készülékei ezekre mind választ adnak” – mondta el Frédéric Langin, a TCL európai divíziójának Sales és marketing vezetője.

 

Páratlan minőségű képek

A TCL C szériája a legújabb Quantum Dot technológiát használja, ami a gépi tanulással és az AiPQ motorral kiegészülve milliárdnyi különböző színt és formát képes megjeleníteni, így a készülékek képi világa kiemelkedően realisztikus, mindhárom készülék esetében 4K minőségű.

A C82-es típusban MINI-LED-ek ezrei dolgoznak, így fényereje, részletgazdagsága és kontrasztja egészen kivételes – még a legsötétebb képeken is minden részletet képes megjeleníteni.

A C72+ QLED technológiával és Android TV-vel érkezik. Ez az eszköz a gyors képek megjelenítésére specializálódott – 100Hz-es natív kijelzőjén a sportok és az akciófilmek is akadozásmentesen jelennek meg. A C82 is ilyen kijelzőt használ, míg a C72-ben (szintén QLED, Android TV-vel) Motion Clarity technológia dolgozik a mozgások hibátlan megjelenítésén.

A C széria modelljei minden HDR formátumot támogatnak, így a 4K HDR TV-k teljes kapacitását kihasználhatják a felhasználók. Sőt, a C72+ és C82 modellek 4K HDR Dolby Vision IQ technológiája a képet folyamatosan a szoba fényviszonyaihoz igazítja. A Game Master Pro funkció pedig a játékélmény új dimenzióját ígéri: ezek a készülékek másodpercenként 120 képkockát képesek megjeleníteni 4K minőségben.

Még okosabb eszközök

A C széria darabjai egytől egyig okoseszközök, a legújabb Android TV-vel, beépített Google Asszisztenssel. Hanggal is irányíthatóak, Alexával és Google Duo-val is kompatibilisek. Ennél a szériánál tehát a felhasználón múlik, hogy mennyivel szeretne túllépni a klasszikus tévézés keretein – a lehetőségek adottak, hogy ez az eszköz sokkal több legyen, mint egy TV.

 

SOCIAL MEDIA