Bemutatkozott a vadonatúj Lexus NX

Kiemelt Márkák

A vadonatúj NX új fejezetet nyit a Lexus számára, ugyanis külső és belső formatervével, valamint hajtásláncaival egyaránt új irányokba tart, beleértve a Lexus történelmének első plug-in hibrid hajtását. A továbbfejlesztett menetdinamika még élvezetesebb és közvetlenebb vezetési élményt kínál, az új generációs médiarendszerek és kapcsolódási lehetőségek pedig szorosabb köteléket fonnak a felhasználó és a jármű közé. Fejlett technológiák fokozzák a biztonságot, a kényelmet és a praktikumot.

Az elődmodell különösen sikeresnek bizonyult a Lexus számára Európában: 2014-es bemutatkozása óta több mint 170.000 példány talált belőle gazdára. A felhasználók legtöbbje új ügyfél volt a Lexus számára, így az NX előző generációja különösen nagy mértékben járult hozzá a márka növekedéséhez a régióban.

Erre a sikerre épít az új generáció, amely kimagasló minőségű terméket kínál azon ügyfelek számára, akik a megszokottnál többet várnak autójuktól. A vadonatúj Lexus NX teljes mértékben újjászületett.

A modell céljait és elkötelezettségét hűen tükrözi a menetteljesítmények, a menetdinamika és a hatékonyság terén elért hatalmas előrelépés; ennek mértékét jól mutatja, hogy vadonatúj NX alkatrészeinek 95 százaléka megújult.

A Lexus mindeközben megtartotta emberközpontú szemléletét, ami kulcsfontosságú tényezőként jelentkezik az új NX minőségében, és amit az „Élje át a pillanatot” filozófia határoz meg.

A június 12-i hivatalos premiert követően a vadonatúj NX piaci bevezetése 2021 utolsó negyedévében kezdődik meg az európai piacokon.

 

SOCIAL MEDIA