Magyar Telekom: teljes olimpiai élmény az előfizetőknek

Kiemelt Piac

Idén Tokióban a magyarok közül csak a szakmabeliek szurkolhatnak élőben sportolóinknak, de az Eurosporttal való együttműködésnek és a digitális megoldásoknak köszönhetően a Telekom tévéelőfizetőinek most sem kell lemondaniuk a felejthetetlen pillanatok átéléséről, nem is akármilyen minőségben. 

 

Sportolóink most sokkal kevesebbet érezhetnek abból a mérhetetlen energiából és szeretetből, amit a lelátón ülő nézőktől kaphatnának.  A Telekom létrehozta a Szívdobbanás számlálót, amivel digitálisan folyamatosan monitorozza a teljes magyar net releváns, adott sporteseménnyel kapcsolatos nyilvános történéseit, és számolja a pozitív reakciókat, kommenteket és megosztásokat.  Azért, hogy itthon minél többen részesei lehessenek az élménynek és együtt tudjunk szurkolni a sportolóinknak, elérhetővé teszik a Eurosportot minden telekomosnak.

Július 23. 00:00 óra és augusztus 9. 08:00 óra között a Telekom tévés ügyfelei (legalább Alap csomaggal rendelkező lakossági Telekom TV, Telekom IPTV és TV GO előfizetők és a legalább Alap csomaggal rendelkező Telekom SAT TV előfizetők) számára SD/HD minőségben külön díj fizetése nélkül elérhetővé teszi az Eurosport 1 és Eurosport 2 csatornákat, hogy követni tudják a 2020-as tokiói olimpiai játékokat.

Hazánkban kizárólag a Magyar Telekomnál az esemény ideje alatt a legalább Alap csomagos előfizetéssel rendelkező IPTV és Telekom TV előfizetők számára elérhető lesz két Eurosport premium olimpiai tematikus pop-up csatorna, szintén SD/HD minőségben. Az Eurosport 5 futball és csapatsport – gyeplabda, rögbi, baseball és softball – közvetítéseket fog sugározni élő és késleltetett formában összesen 70 órában, míg az Eurosport 8 130 órányi élő mérkőzéssel, mélyreható elemzésekkel és a sportszakértők kommentárjával várja a kézilabda iránt érdeklődő nézőket.

Egy Magyarországon egyedülálló lehetőséget is kínál a Telekom a csúcsminőséget elváró Telekom TV ügyfeleknek: a Telekom TV 4K minicsomag előfizetői az Eurosport 4K-n 4K minőségben élvezhetik az olimpiai közvetítéseket. Az olimpia alatt csaknem 200 órás élő közvetítés során a nézők a nyitó- és záróünnepségek mellett a 2020-as tokiói olimpiai játékok legfontosabb eseményeiből összeállított műsorfolyamot négyszer nagyobb pixelszámmal és kétszer akkora felbontással nézhetik majd, mint a szokásos Full HD minőség.

Az ügyfeleknek az időeltolódás miatt sem kell aggódniuk, hiszen a Telekom TV Record&Go előfizetők felvehetik azokat a sporteseményeket, amelyeket nem tudtak élőben megtekinteni, illetve az Archív TV-n utólag is megnézhetők.

 

SOCIAL MEDIA