Az Astoriával dolgozik a Vadaskert Alapítvány

Kiemelt Piac

Az Astoria Com Agency látja el a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia sajtókommunikációs feladatait. Molnár Ágnes és Kordos Szabolcs ügynöksége elsősorban a három évtizedes múltra visszatekintő intézmény közegészségügyi tevékenységére összpontosít, hogy a szélesebb publikum még jobban megismerje a Vadaskert gyerekekért végzett munkáját.

 

A Vadaskert az elmúlt évek során már több mint 50 ezer gyermek lelki nehézségeinek gyógyításáról gondoskodott és folyamatosan tart képzéseket, online oktatásokat elsősorban ADHD, autizmus és Tourette szindróma témakörben az érintett szülőknek és az érdeklődőknek. A gyermekek mentális egészségének megőrzése a jelenlegi pandémiás helyzetben minden eddiginél komolyabb kihívás elé állítja a szakembereket.

„Kevesen gondolnak igy rá, ám a Vadaskert Alapítvány legfontosabb feladata egy közfinanszírozott kórház és szakambulancia működtetése, ahova az ország észak- és nyugat-dunántúli régióiból, Közép-Magyarország, valamint a főváros budai oldaláról hoznak segítségre szoruló gyerekeket. Az ő ellátásuk mellett küldetésünknek tekintjük, hogy általános ismeretterjesztést folytassunk elsősorban a neurodiverzitás témakörében, hogy minél többen idejében felismerhessék a gyermekpszichiátriai problémákat. Ezen információk átadása terén is számítunk az Astoria munkájára, továbbá rengeteg tervünk vár megvalósításra, így szeretnénk, ha adománygyűjtő tevékenységünk is visszhangot kapna” – mondta dr. Tárnok Zsanett, a Vadaskert Alapítvány igazgatója, klinikai szakpszichológus, neuropszichológus.

 

SOCIAL MEDIA